luni, 10 decembrie 2012

James Bond 007 Skyfall - Review

Skyfall 2012

L-am vazut astazi la cinematograf Gloria, este reusit filmul oricum am auzit inainte comentarii pizitive despre el. Daniel Craig ca de obicei nu m-a dezamagit si a jucat impecabil, in general imi plac foarte mult filmele cu el.

Regizor: Sam Mendez
Actorii cunoscuti: Daniel Craig, Javier Bardem, Judi Dench, si Ralph Fiennes

In noua serie ii este testata loialitatea lui Bond fata de M in timp ce trecutul ei tinde sa o acapareze din ce in ce mai mult. Mi-a placut foarte mult ideea de lupta intre doi spioni excelenti respectiv Bond si Silva, doi dintre preferatii lui M. Lupta se duce atat pe plan psihologic cat si prin fapte concrete cum ar fi atacul asupra sediului MI6.
Cei doi mai au un lucru in comun amandoi au fost "omorati" de M. Daca la Bond sa spunem ca au fost circumstante atenuante la ordinul de tragere, datorita faptului ca era in misiune, la Silva este cu totul alta situatie. M decide sa-l vanda serviciilor secrete chineze la schimbarea regimului, in schimbul a 6 agenti si o pace de durata.
Silva este prins si torturat, decide sa se sinucida cu capsula de cianura, dar nu moare totusi efectele cianurii sunt devastatoare pentru organismul lui.
Aici incepe adevarata actiune din film Silva se decide sa o distruca pe M si ceea ce iubeste ea cel mai mult MI6. Situatie foarte complicata, tinand cont ca Silva are o pregatire foarte avansata in spionaj si cunoaste foarte bine situatiile de urgenta pentru MI6.
Filmul are momente foarte bune de actiune, efectele speciale sunt mai mult decat ok. Ce mi s-a parut foarte tras de par, faza cu varanii. Javier Bardem joaca foarte bine rolul lui Silva, un alt actor pe care il urmaresc cu placere, imi plac filmele lui, si mai ales faptul ca poata sa interpreteze orice personaje. O distributie foarte buna pentru acest film.
Bond Girl, nu prea a fost sau daca ar fi sa-i acord cuiva titlul din filmul asta ar fi lui M ca si o incoronare pentru 50 de ani de film Bond.
Va recomand acest film cu caldura. Articolul o sa fie publicat luni, sa nu va speriati :)

Sper ca va placut acest Review!

Primeste DeLaBirou: Nota 8,5
Nota IMDB: 8,1


1 comentarii :

vienela spunea...

Nu este deloc genul de film care sa ma atraga. Stiu ca l-a vazut baiatul meu, dar nu am avut curiozitatea sa il intreb cum i s-a parut. :))

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live