luni, 17 decembrie 2012

Premii false pe Facebook!

De la un timp vad pe Facebook tot felul de campanii cu premii foarte tentante. Da cand vezi ca se dau 10.000 de iPoduri pe luna e cam dubios nu??
Premii false pe Facebook

Motivul pentru care se organizeaza astfel de "concursuri", acum mai nou sunt facut prin "event" este unul simplu baietii destepti strang baze de date si le vand :). Automat ca nu este vorba de niciun premiu :), dar iti dai numele, emailul, adresa si telefonul, chipurile sa te contacteze oamenii cand ai castigat. Te-ai astepta sa nu puna "botu", cum se spune multi, dar asteptarile depasesc realitatea. Si se trezesc sunati de la nu stiu ce firme, pentru nu stiu ce prostii sa le promoveze.
Sau vi s-a intamplat sa primiti oferte pe email de la firme la care nu va abonati si va intrebati de unde dracu au astia adresa de email? Va propun sa cumparati niste produse pe care nu le cumpara nici dracu, asta este si motivul pentru care le promoveaza pe email.
Acum stiti de unde primiti oferte "tentante" pentru ca ati participat la "concursul" ala cu 10.000 de premii pe luna.
Si atunci sa nu ne mai miram de ce primesti pe mail oferte pentru tratamente impotriva caderii parului, oferte pentru viagra, pentru marirea .... nu pot sa spun.

1 comentarii :

Free Online Games spunea...

Din cate stiu poti sa faci o reclamatie impotriva concursurilor dubioase si cei de la fb sa le suspende pagina.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live