vineri, 21 iunie 2013

Asteptand-o pe Sarra!

Dragilor nu am avut timp in ultima perioada sa mai scriu articole din mai multe motive, dar principalele fiind serviciul mai multe task-uri si mersul pe la control cu bebe. Intre timp am facut si cursurile parentale si suntem parinti cu diplome :), tare acum asteptam si materialul de lucru (care se tot lasa asteptata).
O burtica de insarcinata, a sotiei este de 3X mai mare

Ne cam exaspereaza gandul ca nu mai vrea sa mai iasa odata Sarra, are 38 de saptamani implinite ieri :). Sotia cred ca saptamana asta a dormit legat in 7 zile, in jur de 24 de ore, noaptea este foarte cald, cum presupun ca este cam la toti cei care stati la blog. Normal nu avem voie sa dam drumul la aer.
De vreo 2 saptamani ne tot pregatim sa nastem, dar nu mai nastem, in fiecare Vineri mergem la spital cu gentuta pregatiti si ne intoarcem cu gentuta cam demoralizati asa :). Motivul ?
Sarra nu da niciun semn ca ar vrea sa facem cunostinta, pentru cei care au trecut prin aceasta etapa cred ca a fost un chin ca si la noi.
Apropo, vecinii de la blocul alaturat au un bebe micut cred ca are doua saptamani daca nu ma insel, am constat ca plange mereu :(, dar mereu. Si ii spun si eu sotiei cand ma pun in pat, iar plange bebelusul vecinilor, si ea imi spune " asa o sa planga si a ta", doamne (ce plamani au astia mici).
La controlul de astazi am inteles din ce imi spune sotia ca eu am fost la munca, ca se cere o amanare de inca 2 saptamani pentru o posibila nastere, adica undeva in saptamana 40-41. Doctora ii spune sotiei astazi ca ea o sa plece la mare in week-endul asta si sa stea cuminte, ca sa nu i se rupa apa pana se intoarce ea. (tare nu?).
Suntem cam terminati, sa ne tineti pumnii pentru marele eveniment.

Va imbratisez!

P.S va rog cine a nascut prin Bucuresti recent poate imi lasati si mie niste "tarife", pentru doctor.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live