vineri, 12 iulie 2013

G.I Joe Razbunarea - Review

M-am uitat aseara la el, eram curios pentru ca a primit foarte multe critici si vroiam sa ma conving daca este chiar atat de prost.
Nici nota de pe IMDB nu prea il ajuta, 6 din 47 de mii de voturi exprimate. Dar una peste alta mie chiar mi-a placut filmul.
G.I Joe Razbunarea

Pastreaza sirul evenimentelor din prima parte respectiv Zartan cu ajutoul nanitilor ii i-a locul presedintelui si incepe sa schimbe lumea. Comandantul Cobra si Destro fiind inchisi intr-o inchisoare secreta, unde le-a fost indusa o stare latenta si nu pot sa se miste, dar sunt constienti tot timpul.

Regizor: Jon M.Chu
Actorii cunoscuti: Dwayne Johnson, Channing Tatum, Ray Park (Snake Eyes) si Bruce Willis


Zartan in rolul presedintelui vrea sa distruga toate armele nucleare din lume, dar in acelasi timp sub numele de proiect Zeus au pregatite in afara spatiului 8 drone de 50 de ori mai puternice decat o arma nucleara normala.
Sincer nu ma asteptam sa moara Capitanul Duke mai ales ca el a fost in centrul atentiei din prima parte. Dar probabil nu a mai vrut sa mai continuie proiectul ramanand ca The Rock sa fie cel care este in rolul principal si in urmatoarele parti.
Comandantul Cobra este eliberat din inchisoare de Storm Shadow, dar hotaraste sa nu-l ajute si pe Destro.
Acum toata lumea se intreaba ce s-a intamplat cu Destro, teoretic exista urmatoarele posibilitati: 1 a murit in explozia declansata de directorul inchisorii, 2 daca nu a murit in urma exploziei a murit in urma caldurii de peste 200 + grade, 3 a fost din nou capturat si inchis de autoritati si ultima varianta 4 a scapat, urmand sa lupte in urmatorul film impotriva comandantului.
Mi-a placut cand s-au aliat Storm Shadow si Snake Eyes, dar nu am inteles un lucru in prima parte ne este relatata o poveste despre ei ca si cum ar fi dusmani. Dar in partea a doua Storm Shadow spune ca a fost acuzat de uciderea maestrului si de catre cel mai bun prieten si se uita la Snake, nu prea am inteles faza.
Actiune de la inceput si pana la sfarsitul filmului, efectele speciale au fost ok, in primul au fost multe secvente de slow motion si probabil a parut mai frumos.
Pentru fanii care se intreaba cine joaca rolul lui Snake Eyes :)

Snake Eyes fara masca - Ray Park 
Bugetul: 130 mil $
Incasari in primul week end de la deschidere: 40 de mil $ (USA)
Incasari totale pana la data de 5 iulie: 128 de mil $

Primeste: DeLaBirou Nota 8

Vizionare placuta!

1 comentarii :

dragonathus spunea...

l-am vazut de mult... e super smecher filmu, merita.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live