marți, 10 septembrie 2013

Omul este cea mai schimbatoare fiinta!

Dragilor s-a votat eutanasierea cainilor in maxim 14 zile incepand de la data votului. Eu nu sunt PRO pentru genocidul asta, dar nici pentru lasarea lor pe strazi nu sunt PRO. Sa faca ONG urile centre pentru ei inteleg ca primesc ajutoare din strainatate anual undeva la peste 1 mil de euro.
Cainii sunt inteligenti!

Sincer imi pare foarte rau ce a patit Ionut, nu pot sa-mi imaginez prin ce chinuri a trecut...dar parerea mea este ca nu au fost supravegheati de catre bunica. Cine are un caine in casa stie ca acesta isi apara teritoriul, probabil despre asta a fost vorba si cand au ajuns baietii in zona lor.
Vad ca au aparut pe internet tot felul de idioti care stropesc cu benzina catelusi mici le dau foc si ii lasa pe strada sa moara in agonie.
Au facut adapostul de la marginea Bucurestiului unde mai sunt inca vreo 100 si ceva de custi noi, dar nu aduc caini sa le si umple sunt asa de monstra.
A fost un caz acum aproximativ 6 luni cand o haita de caini au salvat o fetita, pe care vroia sa o violeze un nenorocit, toata lumea a aplaudat haita atunci.
In acelasi timp astazi cand se anunta ca a fost votata legea pentru eutanasierea lor, vad ca lumea aplauda la scena deschisa.
De ce nu omoram violatorii, pedofilii, hotii? Adica ei au dreptul sa se apere desi este vorba despre o singura persoana, cainii nu pot sa se apere chiar daca vinovati au fost doar 3-4 caini, acum urmeaza sa moara pentru fapta acestora milioane.

Si eu am fost muscat de caini si nu doar odata, dar tot nu-i urasc si in niciun caz nu o sa ma duc sa le dau foc pe strada.

Cainele este probabil cel mai devotat animal indiferent daca este de rasa sau maidanez. Daca il bati cainele se intoarce tot la tine, daca nu-i dai sa manance el tot te va urma, fara sa-ti ceara nimic in schimb decat o simpla mangaiere!

O melodie trista cum este si aceasta zi pentru cateii care asteapta scadenta celor 14 zile!



4 comentarii :

Anonim spunea...

E trist ceea ce se intampla, cata rautate indreaptata asupra unor fiinte nevinovate. Nu pot decat sa le doresc parlamentarilor si celor care au avut o gramada de bani pe mana pentru a gestiona situatia cainilor fara stapan dar ei au folosit banii ca sa-si umfle burtile, sa aiba parte de o moarte cel putin la fel de teribila ca a maidanezilor. Acelasi lucru il doresc si acelor nebuni care se apuca sa-si faca dreptate (cica) de unii singuri omorand animale.

Narcis spunea...

Asa cum am spus si in articol asta este natura omului schimbatoare dupa cum a batut vantul. In acelasi timp suntem si foarte rai asta este adevarul.

Pipera spunea...

din pacate a trebuit sa se intample o nenorocire sa se intervina intr-un fel dar toul este numai praf in vant.

Eduard spunea...

Nu pot sa suport ce se intampla. Bani exista pentru a putea sa se faca adaposturi dar astia de la conducere prefera sa ii bage in buzunar. Eu sunt un iubitor de caini, am trei acasa si chiar nu pot sa ma gandesc la cei care vor sa comita genocidul asta ca la niste oameni normali.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live