joi, 6 martie 2014

Vine, vine primavara (A)

Cand credeam ca o sa ne bucuram si noi de soare sa mai iesim in parc, s-a facut si pitica mai mare, au inceput ploile. Pentru ca este vremea asta urata ce poti sa faci? Stai si mai navighezi pe internet mai vezi un film mai stai pe Facebook, comanzi ceva online.

Primavara

Si am inceput sa caut pe internet de la camasi, bluze, blugi si niste adidasi ieftini , nu imi place sa cheltuiesc banii pe niste lucruri mai mult decat este necesar, o sa va dau si exemplul.
Am fost in mall Baneasa week endul trecut seara am mers cu 335 de la mine din Titan pana acolo de mai aveam putin si ma lua somnul de cat am facut, mentionez ca era si seara si nu era nici trafic, ziua nu am curaj in timpul saptamanii sa fac traseul asta.
Desi este la mama dracu in praznic, era plin de lume pe acolo parcarea era plina, nu ca m-ar fi interesat prea mult din moment ce am disponibil Ratb-ul.
Stau sa termin de fumat, vad ce filme mai ruleaza pe la cinema si incepem sa ne plimbam prin mall. Sincer nu stiu cat este chiria la un magazin pe acolo, dar nu era nici dracu prin ele. Dar in timp ce ne plimbam mi-am dat seama de ce nici nu este nevoie sa fie 10 clienti, sa luam exemplul unui magazin de ceasuri cel mai ieftin din vitrina costa 19000 Ron.
Ne-am mai plimbat am gasit un magazin cu adidas barbati, cel mai ieftin model care nu pot sa spun ca era sa te dea pe spate, mi s-au parut chiar banali costau 10 mil, acum eu ma gandesc ca plateai numele. Dar sa dai atatia bani pe o pereche de adidasi mi se pare exagerat de mult, pentru modelul respectiv vorbesc la cum arata.
Cel mai comod  si confortabil mi se pare sa comanzi online, cauti acolo tot ce iti pofteste inima, gasesti vezi ce culoare iti place. Este adevarat mai exista si riscul sa nu se potriveasca numerele, dar se poate schimba nu cred ca este o problema chiar asa de mare.

Va salut dragilor aveti grija de voi!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live