duminică, 25 decembrie 2016

Tricicleta perfecta pentru cei mici!

Astazi o sa vorbim despre triciclete, scopul lor, istoria si importanta lor in viata si dezvoltarea celor mici.
Imi face placere, ca la orice alt articol in care este vorba despre jucarii sau mijloace de transport pentru copil, sa va aduc la cunostinta voua cititorilor, lucruri noi sau pe care le stiati mai putin.
Tricicletele sunt primele mijloace de transport exceptand, tradinionalul carucior pentru cei mici. Practic, tricicleta face tranzitia intre carucior si bicicleta. Este momentul in care copilul poate sa exercite intr-o mica masura un "control" foarte mic este adevarat, dar care sa-i ofera incredere.

Triciclete ieftine

Originea tricicletei:

De unde a aparut tricicleta? Acest mijloc de transport care aduce atat de multe zambete pe chipurile celor mici a fost inventie sau accident ?

Ea a fost inventata de un german pe nume Stephan Farffler prin 1655 sau 1680 parerile istoricilor sunt diferite. Stephan, era de profesie ceasornicar, in urma unui accident, a ramas invalid si pentru a nu avea probleme mari cu transportul, el a inventat de nevoie, ceea ce cunoastem noi astazi sub numele de tricicleta. Parintele tricicletelor, nu si-a propus nicio secunda sa inventeze un mod de deplasare pentru cei mici, totul a pornit dintr-o nevoie pur personala.

Tricicleta a mai cunoscut modificari in 1789, doi inventatori francezi merg mai departe cu proiectul lui Stephan si perfectioneaza un vehicul cu 3 roti, numit tricicleta. A fost primul model care declansa miscarea rotilor prin pedalare.

Dar, nici Stephan si nici inventatorii francezi nu au patentat inventia lor, asta ii permite lui Denis Johnson sa o faca in anul 1818, modificand putin modelul francezilor.

Avem in zilele noastre, diferite tipuri de triciclete, toate culorile posibile si toate modelele unele mai cofortabile si cu mai multe accesorii decat altele.

Preturile variaza, gasiti triciclete petru copii incepand cu 99.80 de lei.


Tricicleta 4 in 1
Magazinul online BeKid.ro este un proiect care a luat nastere in 2013, pornit din dorinta de mai bun si mai bine. Este un proiect lansat de doi parinti care si-au dorit ceva mult mai bun pentru copilul lor, si s-au gandit ca este o sansa sa-si impartaseasca experientele acumulate. Un magazin online specializat in accesorii, jucarii si multe alte, produse destinate strict pentru cei mici.

Produsele sunt verificate si ulterior adaugate pe site, asta din punctul meu de vedere, ofera un plus de incredere pentru calitatea acestor produse.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live