vineri, 9 noiembrie 2012

Cum sa ratezi o seara minunata!

St. Petersburg Pub - NU
Stim cu totii ca a fost o sarbatoarea foarte mare ieri, cu ocazia asta am mai socializat si eu cu prietenii :). Unul dintre ei imi povesteste despre un episod pe care l-a trait in Bucuresti la un pub (St.Petersburg), situat prin centrul vechi. Ok, ai o gasca cu chef de distractie, o seara minunata vrei sa te distrezi. Te intrebi ce ar putea sa  iasa rau? O sa redau povestea prietenului meu sa vedeti ce a urmat:


"Zici sa incerci un loc nou, mai exact Sankt Petersburg Pub. Faci rezervare print tel pentru masa de 8 si ajungi acolo cu 12 prieteni dornici de distractie. Lumea incepe cu bere, cafea, limonada, suc, pentru ca locatia este inca in "pub mode", pana la ora 23:00.

Nici o problema, la 11 noaptea incepe party-ul: abia trec 5 minute si chelnerita ne sopteste discret ca a fost trimisa sa elibereze masa (aka sa ne dea afara). Motivul: nu consumam suficient de mult. Hopa! Si cat e sucient de mult? Pai vreo 50 ron/pers. Ok zic, deja nota era pe la 250 ron, deci nu e problema.

Peste 10 min vine insa, sefa de sala si ne spune ca masa aia e de 2-3.000 RON pe noapte si ca nu poate sa ne lase pe noi cu consumatie de 400. Pai stiti, rezervare, una alta. Nimic! Masa trebuie sa faca 3.000 ron pana dimineata si mai bine e sa plecam de acolo, daca nu vrem scandal.

Despre club n-am ce zice: frumos, muzica buna. Pacat de astfel de mizerii."

Frumos nu?? Adica tot sa atragi clientela cu un astfel de managment. Tot am vorbit in ultimul articol despre "foamea de banii", adica unii nu se mai satura, oricat de multi ar avea. Le dau un sfat celor de la St.Petersburg Pub, sa fie la intrare o persoana care sa intrebe intai potentialii clienti cat vor sa consume, cand vor sa plece si cel mai important, cati bani o sa lase. In felul asta scutiti nervi, timp si neplaceri.

Pe mine unul m-a convins sa nu incerc niciodata "sa ma simt bine" la ei in Pub..

10 comentarii :

vienela spunea...

De necrezut! Cata mizerie si lipsa de respect! E bine de stiut...

Narcis spunea...

@vienela: cam asa cred si eu despre ce s-a intamplat cu prietenul meu. In curand o sa le ia banii de la intrare si adio :)

Pishky spunea...

macar la voi se lasa cu din astea... la noi sarbatoarea mare de ieri s-a lăsat cu 4 morti si 2 raniti :)

Narcis spunea...

@Pishky: aoleu pai ce s-a intamplat? Asta nu este de ras :((

amiralul spunea...

:)) ca in romania. mie mi-e greu sa cred ca se consuma de 3000 de lei la masa aia. mai probabil vreo ruda de-a sefei de sala sau a patronului...

Narcis spunea...

@amiralul: nu stiu ce sa-ti spun, nu pot nici sa contest sau sa afirm spusele ei, pentru ca nu am vizitat localul si nici nu o sa o fac. Eu vorbesc despre nesimtirea asta ordinara...

Gabryell spunea...

Se intampla in mai multe locuri din Romania, stati linistiti. Eu am trait pe pielea mea o chestie asemanatoare, unde la masa la care stateam cu doi prieteni ( era chiar un restaurant respectabi) au venit si ne-au spus sa consumam de minim 300 ron in doua ore, dupa care sa eliberam ca e masa sefului... Pret care in acele doua ore trebuia sa fim pe jos de beti sau drogati de cafele si energizante...

Narcis spunea...

@Gabryell: eu chiar nu pot sa inteleg modalitatea asta de abordare fata de client, cand ai o afacere. Adica daca esti patron esti Dumnezeu pe parcela aia sau care este treaba? Sa scrie atunci bine ati venit in regatul regelui x. Cea mai mare prostie, nu poti sa ai decat de pierdut cu o astfel de atitudine. Pai si ce ati facut Gabryell ? Continua povestea, eu presupun logic ca ati plecat nu ?

Gabryell spunea...

Normal, bausem o sticla de vin ( nu mai tin minte soiul) sprit cu apa , cate o cafea, oricum era de vreo 50 ron. Am plecat, normal cu urari catre sef, insa nu inainte de a schimba banii unul dintre noi , in cat mai maruntei si am lasat si bacsis, tot din aia mititeii. Ce nu am inteles, este de ce nu ne-au spus cand ne-au luat comanda...!

Narcis spunea...

@Gabryell: foarte tare cat mai maruntei :)). Pai asa mi se pare si mie normal sa anunte la intrare stai putin, consumi foarte mult si pleci :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live