sâmbătă, 17 noiembrie 2012

De ce nu o sa introduca Facebook butonul "dislike"!

Astazi o sa va spun motivul pentru care nu o sa introduca Facebook, butonul de "dislike". In final motivul este unul cat se poate de simplu, ca in orice afacere banii.

Butonul Dislike
Asa cum am spus si in titlul, nu o sa vedeti acest buton de dislike din partea celor de la Facebook, sincer ii inteleg din punctul de vedere al afacerii.
Este cat se poate de logic succesul pe Facebook se masoara in Like-uri, daca ai lansat o promovare bazata pe acest lucru, nu ai cum sa adaugi si butonul de dislike (este ca si cum iti pui piedica singur).
Totul se rezuma la Like-uri, postari, promovare orice.
Cei mai multi bani ii ia Facebook prin vanzarea de like-uri, pentru branduri imporatante din lume sau pentru o simpla pagina.
Cum ar fi daca ar exista un buton de dislike, sa faca un brand important campanie si in loc de like-uri sa primeasca foarte multe dislike-uri? Nu mai vine compania respectiva sa-si faca promovare pe Facebook, va spun eu.
Sau sa fie cu cota de target, sa solicite peste 10.000 de like pentru pagina si sa primeasca automat si dislek-uri ce fac? Se apuca sa scada like-urile cu dislike-urile pana iese cifra (cred ca ar fi de tot rasul, nu)?
Nu mai asteptati butonul de dislike pentru ca nu o sa apara niciodata. Daca Facebook ar accepta acest lucru sa adauge butonul de dislike, ar fi cel mai mare dezastru pentru ei, ce a fost la bursa o sa para un vis frumos.

4 comentarii :

Adriana spunea...

Mda, e destul de logic. Desi, tre sa recunosti ca ar fi amuzant sa existe un astfel de buton si uneori facil. Cel putin, in cazul pitipoancelor, mi-ar face mare placere sa dau cate 2, 3 dislike-uri de s-ar putea! :))

Narcis spunea...

@Adriana: ar fi super bine :), dar nu o sa se intample :(. Si eu as vrea sa dau foarte multe dilike, dar o sa le contorizez in gand si cam atat :)

Adriana spunea...

Mda, si totusi mi-ar fi cam greu sa le contabilizez in gand. :))

vienela spunea...

Eu am preferat sa dau unlike, tocmai pentru ca mi-a lipsit buton de dislike. :))

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live