joi, 7 martie 2013

Acestia sunt profesorii din Romania | Ep.2

Saptamanile acestea doua, cred ca au fost un cosmar pentru scoala la care invat (cea mai organizata scoala din lume). Sunt simularile pentru bacalaureat si au venit ca sa dea simularile si clase din satele din vecinatate. Normal..la ce gazde bune suntem, ne-au scos pe noi din clase si i-au lasat pe ei. Si asa frumos facem anumite "ore" in sala de festivitati. Normal ca stam aiurea acolo deoarece nu sunt conditiile necesare, deoarece este doar o scena si in rest sute de scaune.
Bacalaureat 2013


Voua vi se pare normal sa stati patru ore aiurea pe un scaun si sa nu faci nimic? Nu mai bine ne lasa acasa, in loc sa ne pierdem timpul aiurea?
Cea mai epica faza la care a avut parte clasa mea este aceasta:
Intram la ora 8:00 in clasa si aveam programat un test la engleza. Incepem testul trec 20 de minute si vin 3 profesori sa ne scoata din clasa ca trebuie sa instaleze camerele de supraveghere. Iesim in curte stam 10-15 minute si se suna de pauza. Mai stam inca 10 minute in curte, iar dupa aceea mergem in sala de festivitati, iar profesoara doreste sa continuam testul...asa scrieti pe scaune sau puneti-va caietele unul peste altul.
Epic Fail
Inca o faza care m-a deranjat este aceasta:
Noi avem in fiecare zi de la ora 8:00 si dragii nostrii profesori nu ne pot anunta ca uneori avem de la ora 9:00 si trebuie sa pierdem timpul aiurea. Noi iubim scoala si stam mai mult  timp in plus in ea. Asa o dezorganizare nu am putut sa concep! Ma asteptam la mai mult interes fata de elevi, dar totusi inca ne aflam in Romania:)
Cat e ceasul?
Sa continuam cu dragii nostrii profesori care ne iubesc si ne invata numai lucruri utile.
Incepe ora de matematica si incepem sa scriem ca robotii (dupa cum am spus si in precedentul articol) un nou capitol de materie. La jumatatea orei vine doamna profesoara de engleza si continuam ora cu engleza. Doamna de matematica mai are si pretentia sa dam test urmatoarea ora, deoarece noi suntem Einstein si intelegem chineza ei medievala intr-un timp foarte scurt!
Hai sa mai dau un test!
REPET articolul este scrie din perspectiva unui elev ! Daca aveti o alta parere despre scoala sau profesorii romani lasati un comentariu!

3 comentarii :

Pishky spunea...

frumos se dau testele la engleză pe acolo.. :))

Bogdan Pop spunea...

Da:)) in acea pauza ne imparteam raspunsurile la exercitii! :))

scule si unelte spunea...

Cred ca este cea mai dezorganizata scoala acolo, nu stiu ce se intampla cu ei.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live