luni, 18 martie 2013

Acestia sunt profesorii din Romania | Ep.3

In acest articol nu o sa vorbesc prea mult despre profesori, dar ceea ce o sa scriu are legatura cu scoala si ma gandeam ca e bine sa incadrez articolul in aceasta categorie.

                                                                Clasa Devastata



Astazi cand am ajuns la scoala, m-am dus pe holul clasei mele si surpriza! Directorul, niste profesori si politisti erau in clasa la noi. Am remarcat imediat ceva..clasa era devastata WTF? Bancile rupte..scaunele pe dos..vai si amar! Intrebarea este:cine a intrat si a devastat clasa. Dar asta nu este tot,usile de la toaleta baietilor erau scoase din toc si aruncate pe jos.
PS:avem camere peste tot in scoala si mai ales pe holul nostru..numai ca nu sunt pornite,deoarece curentul e scump !!!

Sa revenim la subietul nostru "Profesorii si scoala din Romania". Era normal ca nu puteam face orele in clasa noastra, in primul rand ca erau bancile rupte si in al doilea ca politistii luau amprentele, iar ingrijitorii reparau bancile.
Si asa frumos...ne-am dus in sala de festivitati sa frecam menta.Noroc ca timp de 2 ore au venit cei de la Protectia Consumatorului .Un urmatoarea ora s-a umplut sala cu elevi din clasa a 11-12 deoarece a venit un director de la facultatea Mate-Fizica din Timisoara ca sa le prezinte scoala si sa incerce sa-i atraga la aceasta.

                                                               Stand aiurea in sala...

Cu toate ca am venit la aceasta scoala si la acest profil,pentru romana si limbi straine,cred ca am facut o greseala,deoarece e cam neserioasa..Dar sa nu trag idei pripite,sunt doar in primul an,poate or sa se mai schimbe lucrurile.

4 comentarii :

Madleene spunea...

Si la noi se reaminteste in mod excesiv ca avem camere pe filmat pe toate holurile dar,partea amuzanta este ca intr-un mod complet inexplicabil,directorul(care spune ca sta non-stop cu ochii in monitor) nu vede nimic,nu aude nimic.

Bogdan Pop spunea...

Camerele acestea care sunt pornite "non-stop" sunt puse numai ca sa sperie elevii !

Anonim spunea...

de unde vrei sa aiba atata HDD la pc ?
mai fac si ei economie de curent :))

Bogdan Pop spunea...

Ai dreptate Denise ! :))

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live