luni, 18 martie 2013

Ai Twitter si dupa moarte!

Astazi vorbim despre ceva foarte serios, s-a inventat twitterul si dupa moarte fratilor in caz ca mai aveati ceva dubii daca se mergeti linistiti pe lumea cealalata si nu mai are cine sa posteze pentru voi. Uite ca s-a inventat si aplicatia care posteaza in locul tau dupa ce te duci intr-o lume mai buna.

Twitter si dupa moarte!

Cei care au inventat aplicatia sunt agentii unei companii de publicitate impreuna cu studentii unei facultati din Anglia. LivesOn pentru ca asa se numeste aplicatia urmeaza sa fie lansata in decursul acestui an.
Ce mai vreti mai mult este geniala inventia si deja a atras peste 7000 de utilizatori dornici sa continue cu twitareala inclusiv de pe lumea cealalta.
Asta este grija noastra cand mergem in locul cu verdeata si liniste eterna sa se faca update pe twitter. Bine ce nu-mi dau eu seama ce update-uri o sa puna aplicatia dupa ce nu mai esti.
LivesOn este un robot digital care, în timpul vieții utilizatorului, va analiza tweet-urile acestuia, din punctul de vedere al subiectelor și al stilului de a scrie. Un cont geamăn se va crea on-line, iar după moartea utilizatorului, un „executor” al testamentului său de pe LivesOn va decide dacă va face sau nu public acest al doilea cont care va posta mesaje în numele celui decedat.
Eu zic ca aplicatia asta este varza si nu poate sa urmeasca un trend uman, pentru simplul fapt ca este imposibil ca un om sa fie consecvent in actiunile lui, deci de aici si logica ca nu poate sa se formeze un tipar.
Cel mult poate sa fie o campanie ascunsa de marketing a celor de la Twitter, datorita faptului ca pierd teren in fiecare zi in fata celor de la Facebook. Pe filiera decat sa moara Twitter, mai bine sa moara utilizatorul se face si promovarea acestei aplicatii.

Repet aplicatia este hilara! 

6 comentarii :

Pishky spunea...

și uite așa stafiile vor exista :))!

Narcis spunea...

sunt curios si eu pe cine ar mai interesa contul tau dupe ce ...stii tu :)

Adi spunea...

Nu exista nici o posibilitate de a replica natura umana. Nu poti sa faci nimic pentru a reface un stil. Fiecare om are un stil diferit si nici un calculator nu il va putea urmari. Asta este doar o scamatorie imensa.

Adriana spunea...

Doamne ce le mai trece prin minte unora... Morbid...:))

dragonathus spunea...

Ai sa-mi trag una :))))... si uite asa vom fi vesnic twitter-iori de twitter-iori.

Narcis spunea...

@Dragon: Orice devine posibil, chiar si dupa moarte se pare :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live