marți, 19 martie 2013

Romanii au talent 15.03.2012

A fost o super seara! Eu chiar m-am distrat si mi-a placut ce am vazut. Sper ca fiecare episod sa fie mai bun sau chiar ca acesta.
"Bunicutza"  si Crina Zvoboda au facut un super show. Am ras ca nebunu cand am auzit ce poate sa faca o femeie cu o papusa. Un superb moment de ventrilogie.

O fata tanara cu o voce superba, i-a convins pe cei 3 jurati ca trebuie sa treaca in etapa urmatoare. La doar 13 ani, Diana Calduraru poate canta, dupa parerea mea, mai bine ca multi cantareti care sunt faimosi degeaba. Andi Moisescu: "Una dintre cele mai bune voci de la Romanii au talent" (chiar are dreptate omul)

Un prieten de-al lui Cosmin Agache (concurentul de anul trecut), Ervin Herskovics pe mine unul, chiar m-a uimit si mi se pare extraordinar cum acesti beatboxeri, cu o singura gura, pot face asa ceva...

Sorin Ursan a debutat in show pictand (pacalind juriul si lumea), dar acesta a cantat opera. Are o voce extraordinara si a ridicat sala in picioare.

Un moment frumos de dans l-a avut Adrian Ilinca, care pe mine sincer chiar m-a impresionat si chiar imi place foarte mult acest tip de dans.
                                         

 Mie imi plac foarte mult momentele cu animale si sunt sigur ca nu este asa de usor sa dresezi un animal. Dar uite ca unii oameni au o colaborare foarte buna cu aceste vietuitoare. Teodora Dinulescu a prezentat un moment frumos alaturi de cainele ei.

Acestea au fost momentele care mi-au placut cel mai mult, pentru a vedea toate momentele puteti sa le vizionati pe site-ul official Romanii Au Talent.Va astept si saptamana viitoare cu un nou review !

5 comentarii :

TechCafe spunea...

Eu unul sunt un fan al emisiunii, mai gasim si pe la tv ceva sa ne amuze nu doar sa enerveze cu reportaje despre pitipoance. Bunica si Sorin au fost de nota 10. Bravo lor.

Bogdan Pop spunea...

Ai dreptate despre reportajele de la TV ... sunt numa cu pitipoance :)

Adriana spunea...

Bunicutza a fost extraordinara... mi-ar placea sa o vad in finala....

Anonim spunea...

Hi there, I enjoy reaԁing thгough уour article post.

I like to write а little сomment to ѕuppοrt you.


my ωеb blog :: manehatten.ning.com

Anonim spunea...

Thanks for finally talking about >"Romanii au talent 15.03.2012" <Liked it!

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live