luni, 11 martie 2013

Romanii au talent 8.03.2012

Sincer sa fiu aceasta editie nu prea mi-a placut,deoarece au fost aproape numai cantareti afoni si talente la prostie. In schimb au fost cativa care mi-au placut.

Un prim talent care mi-a placut a fost Mario care a interpretate celebra melodie "Cosarul" la numai 6 anisori. Acesta a impresionat juriul si sala si cu miscarile lui de breakdance! Emotionat de raspunsurile juriului si aplauzele din partea salii acesta a inceput sa planga de fericire.



Poezie, pictura, desen, body painting, fotografie, gravura, film, sculptura si inca cateva talente au ajuns la Romanii au talent!
Un moment special, cred eu de pictura (nu stiu cum se numeste aceasta arta) l-a avut Andrei Pavel, care nu a desenat 1 tablou,ci 3 tablouri reprezentand juriul.Andi Moisescu a spus ca nu a fost niciodata asa de "sclipitor". Mie mi se pare foarte interesant ceea ce face si este frumos sa vezi ca cei tineri sunt interesati de mai multe ramuri ale artei.


Un moment penibil, de prostie, inapoiere mintala si vise imposibil de indeplinit l-a avut Sebastian. Acesta a mai concurat la acest show. Sperand sa castige cei 120.000 de euro, acest om inapoiat a venit sa ne incante cu vocea lui "calduroasa".De data asta a venit cu nevasta lui, dar aceasta nu a vrut sa cante cu el deoarece il face de ras. E ciudat..mie mi se pare clar ca amandoi se fac de ras fara a face o echipa.


Cel mai frumos moment de muzica a fost al surorilor Francesca si Adreea Ilie. Cele doua fete declara ca acestea nu au avut parte de o copilarie ca toti copiii. Acesta nu ieseau pe afara sa se joaca, ci invatau sa cante la anumite instrumente, dar lor le placea ceea ce fac si nu o sa regrete niciodata.



Va astept si saptamana viitoare la un scurt rezumat al showlui "Romanii au Talent"!
Sper sa nu fie ca de data aceasta cu multe "talente placute".

3 comentarii :

vienela spunea...

Narcis, tocmai asta este farmecul emisiunii. Daca toti cei care ajung acolo ar fi talentati, nu s-ar mai uita nimeni. Cei care se fac de ras pe scena aceea fac toti banii, ei sunt distractia. ;)

Narcis spunea...

@vienela: am vazut si eu ceva din emisiunea de saptamana asta, dar eu cred ca este cam penibil sa-i lasi pe cei 2 pe scena sa se faca de ras :(.

Bogdan Pop spunea...

Ar trebui interzisi sau macar verificati de talent inainte sa-i lase pe scena:))

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live