miercuri, 14 august 2013

Despre oameni si Marte!

Inteleg ca se muta lumea pe Marte incepand cu anul 2022, printre care si 8 romani de-ai nostri. Presupun ca este foarte frumos acolo pe Marte pentru ca s-au inscris foarte multe persoane. Calatoria o sa fie doar dus, fara posibilitatea de a te intoarce.
Marte atentie venim!

Omul este o fiinta foarte curioasa din fire si foarte usor iritabil. Adica nu suporti sa traiesti intr-o comunitate mai populate dar esti dispus sa stai numai cu 8 persoane tot restul vietii? 
Nu cunosc numarul exact al persoanelor care urmeaza sa fie dusi pe Marte, cert este ca nu inteleg de ce ai vrea sa te duci pe o planeta, fara apa, fara vegetatie sa stai cu tuburi pe tine mai rau ca la reanimare sa poti sa te misti pe acolo.
Din interviuri mi-au sarit in ochi doi romani, unul de 54 de ani si o tipa tinerica nu mai stiu exact varsta.
Barbatul de 54 de ani declara in mini interviul acordat ca el a luat viata de la capat de trei ori si ar vrea sa o mai ia inca odata de la capat.
Super logic  zic  eu, unde ai putea sa o mai iei de la capat daca nu pe Marte ?
Tipa se declara o fire foarte comunicativa si foarte dispusa pentru experiente noi (sper sa invete kriptoniana pana ajunge acolo).
Nu reusesc sa inteleg oricat ma straduiesc de ce sa pleci de pe Terra unde mereu se intampla cate o tampenie care te fac sa razi, sa plangi sa simti ca traiesti sa te duci acolo sa vezi numai rosu si ziua si seara L.
Sunt curios daca au macar televizor sa vada ce se mai intampla in Romania si sa le para rau! (hahahaha)

1 comentarii :

Anonim spunea...

Tipa aia crede ca gaseste ceva de dimensiune mai mare pe marte care sa o satisfaca.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live