joi, 6 martie 2014

Mi-am facut canal pe Youtube!

Asa cum am scris mare si frumos in titlu, mi-am deschis un canal pe Youtube, sa vad ce se intampla si pe acolo, imi place sa testez toate platformele. Pana acum din calitatea mea de calator pe Youtube am ajuns la cea de producator. Acum ce produc ?

Canalul meu Youtube
Aveam cont de foarte multi ani, dar nu m-am gandit sa unploadez ceva. Cel mai simplu si practic am zis ca daca tot ma joc foarte mult sa-mi incarc si clipurile pe canal pentru cei pasionati de jocuri,nu am doar jocuri mai am si tutoriale cu anumite programe Sony Vegas (video editor).
Pentru cei care doresc sa-si deschida un canal pe Youtube, trebuie intai sa-ti faci un de utilizator, ulterior o sa ai un buton de unpload unde poti sa incarci ce vrei si ce nu vrei. Bine, nu chiar tot trebuie sa fie continutul original, sa nu incercati sa luati videoclipuri care au foarte multe vizualizari de la alti utilizatori pentru ca o sa vi se inchida contul, uneori cu avertisment alteori fara.
Daca ai un continut original reusesti sa strangi abonati (cei care iti urmaresc canalul) si incepi sa ai vizualizari poti sa incepi sa soliciti ca cei de la Youtube, sa-ti rasplateasca eforturile prin bani. Butonul magic se numeste Generare de bani, poti sa soliciti aprobare, dar trebuie sa oferi si dovezi ca este continutul tau, nu incalca drepturile unor producatori, nu a mai fost la TV niciodata difuzat etc.

Cum faci mai multi abonati pe Youtube?

Daca ai un canal nou esti al inceput de drum si vrei sa incepi sa ai abonati in primul rand incearca sa folosesti mijloacele care iti sunt la indemana, paginile de socializare (Facebook, Twitter, Messenger etc). De aici pot sa vina primi abonati cu mentiunea sa nu faceti spam.

Cum imi personalizez canalul Youtube?

Ai la dispozitie mai multe elemente, poti sa adaugi un banner personalizat, trailer sau sectiunii speciale cu muzica etc. Youtube ofera acum si un editor video unde poti sa-le personalizezi.



Nu o sa aveti peste noapte 1000 de abonati, dar daca perseverati si incarcati materiale interesante si originale, rezultatele o sa apara. Puteti sa-mi adresati intrebari, o sa incerc sa va ajut cat pot de mult.

Canalul meu il gasiti aici.

2 comentarii :

Probiu spunea...

Succes, ce sa-ti zic! :)

Narcis spunea...

Multumesc Probiu :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live