joi, 13 martie 2014

O stire falsa despre avionul disparut in 1946!

Am citit ieri o stire de mi-a stat mintea-n loc un avion care a decolat in 1946 si a aterizat in 1993 in America de sud. Normal dupa atata timp nu era nimeni viu la bord dar in schimb erau scheletele intacte cafea calda, tigari Gold care erau disparute de foarte mult timp si inlcusiv ziarul din ziua "decolarii". Am zis ca este o mega ultra stire cum de nu am vazut-o pe niciun canal analizata si disecata in atatia ani?
Avionul care a decolat in 1946 si a aterizat in 1993?
Mie nu-mi place sa ma uit la emisiuni cu silicon mult plus botox egal femeia perfecta...sunt mai nebun ma uit la Discovery, History etc. Am facut un search sa vad cat de raspandita este stirea asta la noi prima data a aparut in 2011, si a fost reactualizata in mediul online ieri. Avionul care a decolat in 1946 si a aterizat in 1993 in America de Sud cu 39 de schelete la bord cred ca i-a dus cu gandul pe cei care au citit articolul la foarte multe "chestii" sa le spunem asa si foarte multi au ramas cu intrebari fara raspuns.
M-am hotarat sa ma documentez sa vad ce este cu stirea unde a aparut de nu apare pe la televizor, adica vorbim despre cel mai mare mister ever, daca disparea pur si simplu era ceva, dar asta a reaparut si a aterizat chiar.
Toti "ziaristii" astia care au preluat stirea asta sunti niste prosti si incompetenti si imi asum ce spun, pot sa-i dea afara de la scarbici se duc degeaba doar sa treaca ziua, mai sunt si colegii mei din online care la fel in loc sa faca o documentare ceva preiau copy-paste pentru ca este foarte simplu, mai intra ceva cititori si i-ai dat pe spate cu stirea asta.
Mai oameni buni, fratii mei stirea este o mare porcarie si un mare FALS, FALS, FALS, am scris de trei ori ca sa intelegeti bine.
Am apelat la prietenul meu Gogu si am inceput sa lucrez cu el la acest mister si o sa va spun ce am descoperit ca sa analizati si voi :

1. Nu exista nicio imagine cu avionul care a aterizat in 1993 in America de Sud.
2. Se dau numele unor anchetatorii care la randul lor nu apar nicarieri sunt niste nume inventate
3. Nu exista interviuri despre detaliile cazului nicarieri.
4. Niciodata nu s-a dat numarul aeronavei fiind cel mai usor de verificat
5. Cel mai important o dovada irefutabila la adresa arhicunoscuta de wikipedia exista o pagina dedicata aeronavelor disparute fara urma, destinatia de unde au plecat si numarul pasagerilor gasiti pagina aici.

Lista avioanelor disparute
In 1946 este un singur avion disparut care avea ca destinatie Sydney, avea 5 membrii si au fost dati toti disparuti, presupun ca era un avion de mici dimensiuni. Deci niciun anunt despre avionul nostru fantoma despre care a citit lumea ieri cu gura cascata.
Am citit pe un forum din strainatate ca au trimis o solicitare catre aeroportul din Bogota de unde a decolat avionul sa le dea mai multe informatii si ei au spus ca o sa revina pentru ca nu stiu nimic despre acest presupus avion.
O stire falsa lansata undeva prin america alaturi de alte doua bazaconii, omul care vede cu un ochi de sticla si inca o porcarie, despre care nu mai imi aduc aminte acum.
Si uite asa manipuleaza presa asta atat online cat si scrisa populatia.

Aveti grija de voi dragii mei!


20 comentarii :

Anonim spunea...

nu stiu cit de reala este stirea, dar am citit despre asta intr-o revista prin 1995-96...deci a fost publicata cu multi ani inainte.chiar am fost socat de-o asemenea posibilitate.ca este o minciuna sau nu....asta nu stiu.daca imi amintesc in ce revista am citit prima oara stirea, revin cu amanunte.

Anonim spunea...

de disparut se poat....si-n zilele noastre e dificil de gasit epava unei aeronave...ba prin munti..ba prin oceane..mari...etc.....dar de aparut....neahh..clar mangleala ca sa mai faca ziaristii dezinformati niste bani pt odraslele si dihaniile lor

Narcis spunea...

Este o stire total falsa chiar daca a fost publicata in revista nu stiu care, de ce nu apare nr de identificare al avionului nicaieri ? De ce in pagina oficiala a tuturor accidentelor si disparitiilor de aeronave nu apare mentionat ??

Anonim spunea...

Mda... am citit articolul tau si tin sa te felicit pentru faptul ca nu inghiti tot ceea ce ti se da pe tava si investighezi bine continutul insa un singur lucru pot sa ti-l spun. Nu pot sa ma pronunt in legatura cu verdicitatea acestei stiri deoarece o simpla cautare pe net nu poate ajuta la elucidarea misterului deoarece adevaratele surse ce ne pot da informatii despre acest mister nu ne sunt asa de usor accesibile...nu ne sunt accesibile ziarele din 1997 , ce sa mai spun de cele din 1946 cand s-a produs presupusa disparitie. In fine, revenind la dovezile tale care atesta faptul ca e o stire falsa...nu stau chiar asa de mult "in picioare". Si in "dovada ta irefutabila...wikipedia" (te citez) este cea mai proasta dovada pe care puteai sa ni-o dai. Una la mana pentru ca este o pagina la care toata lumea are acces si in al doilea rand si cel mai important...in descrierea paginii spune CLAR ca accidentele cu aeronavele gasite nu se includ in pagina " It does not include once-missing aircraft which have been located." .Iar stirea presupune exact acest lucru, ca avionul a fost recuperat, s-a intors singurel asa cum s-a intors dar...S-A INTORS. Asa ca nu stiu cat de irefutabile sunt dovezile tale...

Unknown spunea...

Hahaha. Daca lucrezi in lumea presei, te rooggg sa iti dai demisia!!! Avionul chiar exista, nu este absolut nicio minciuna. Aceasta stire a aparut din 1993.
Din pacate, pe unii oamenii, nu ii duce capul mai mult decat evenimentele de zi cu zi si ca S.F.-urile nu exista. Stiai ca anumite parti din basme sunt adevarate? Faza trista este ca nu stii deloc istorie se pare si nici nu te duce capul sa realizezi ca marile puteri ascund tot ce este neobisnuit sau motive din cauza carora oamenii sa ceara raspunsuri sau sa iasa in strada. Ceea ce ai scris tu acum, a fost si raspunsul "dragilor" conducatori. Sincer, m-a luat durerea de cap cand am citit. Daca vrei, pot sa adaug eu acum, in 2 minute, avionul drept disparul pe lista de pe Wikipedia.
Inteleg sa nu crezi pana nu ti se intampla... Dar daca citesti mai mult si ce trebuie, ajungi sa faci diverse conexiuni intre tote si iti dai raspuns fara sa cauti minciuni pe care le poate scrie orice om pe internet. Cartea este baza! Tot ce este pe net, este in mare parte ce vor ei sa stim noi.
Cat despre 1993, atunci s-a nascut fratele meu si mi-au zis persoane de cand eram mica ca fratele meu s-a nascut intr-un an cu cel mai mare mister.

Narcis spunea...

@Sara Dundee daca eu am aberat in alea 5 exemple, tu sa-mi aduci doar 3 in care sa-mi demonstrezi ca avionul ala exista. Adica stiu toti astia si pe la Hollywood sunt niste fraieri nu s-a prins nimeni sa faca un documentar nu mai zic despre cel mai mare mister :). Ma faci sa rad cu afirmatiile tale puerile, dar ti-am acceptat comentariul pentru ca mi-ai facut ziua mai frumoasa!

Anonim spunea...

cum a aterizat avionul daca toti erau morti,nu cred ca avea aterizare automatica in 46...

Anonim spunea...

Si voi credeti ca daca este adevarat guvernul era de acord sa afle lumea ce s a intamplat cu ei?Nu prea cred si nu ar fi prima data cand ascund asa ceva.

Unknown spunea...

buna tuturor,
daca v-ati ocupa de literatura de specialitate ati sti cu totii ce-s acele vortex-uri temporale !!??? Sunt sute de cazuri de disparitii si reaparitii fara sa aibe vreo noima cu realitatea !! Se poate calatori in timp dar exista posibilitatea de a se produce paradox-uri. Daca se creeaza un paradox, intervine o alta dimensiune ce alterneaza acel paradox facand acel timp sa fie modificat in alta dimensiune. Bine spus dar oare cati inteleg filozofia asta ???? cautati pe Google cazul reeal al lui Rudolh Fenz !!!!

Unknown spunea...

buna tuturor,
daca v-ati ocupa de literatura de specialitate ati sti cu totii ce-s acele vortex-uri temporale !!??? Sunt sute de cazuri de disparitii si reaparitii fara sa aibe vreo noima cu realitatea !! Se poate calatori in timp dar exista posibilitatea de a se produce paradox-uri. Daca se creeaza un paradox, intervine o alta dimensiune ce alterneaza acel paradox facand acel timp sa fie modificat in alta dimensiune. Bine spus dar oare cati inteleg filozofia asta ???? cautati pe Google cazul reeal al lui Rudolh Fenz !!!!

Unknown spunea...

Nu ma pot exprima cu certitudine vizavi de cazul mai sus mentionat insa ca unul dintre cei ce incearca sa se informeze si sa inteleaga cite ceva din lumea in care traim,n-am putut sa nu remarc de ceva vreme incoace (in mai toate domeniile ce implica acel gen de cunostinte "meta")o cazuistica ce depaseste deja cu mult incercarile disperate uneori pur si simplu ridicole de a mai disimula o realitate pe care doar n-o intelegem.Triunghiul Bermudelor (cel putin in citeva cazuri descrise intr-un documentar)este fara echivoc.Unul din cazuri se referea la un pilot care (trecind peste descrierile absolut fantastice ale "decorului"din jurul sau)a parcurs practic o distanta ...imposibila (atit din pdv al timpului necesar cit si al combustibilului de care in realitate ar fi avut nevoie).Americanii abia de curind si-au recunoscut "zona 51",ei sustin ca acolo chipurile si-ar testa tehnologii de anvangarda...impresia tuturor insa e ca aceasta afirmatie are menirea de a ascunde o alta realitate tulburatoare privitoare la anumite contacte mai mult sau mai putin oficializate cu civilizatii extraterestre.La cite cunoastem noi despre universul asta,poate n-ar trebui sa fim prea autosuficienti,oricum imaginatia noastra nu va reusi in nici un caz sa depaseasca vreodata realitatea...

Anonim spunea...

Practic este si mai complicat de atit

Unknown spunea...

este de fapt o mare minciuna , o mare escrocherie!
Cazul cu avionul este alta escrocherie! Fratilor avem un creier in cap hai sa-l folosim!Cum puteti crede asa ceva?

Anonim spunea...

Foarte simplu... ..:)) clar avionul nu a disparut ...nu l.am vazut noi la momentul respectiv

Unknown spunea...

Despre rudolh fenz eu am citit si scria clar ca este o legendă după o nuvelă deci....

Plussunu spunea...

Cand nu suntem constienti de noi, e greu sa fim constienti de infinitele posibilitati ale universului in care traim. Din pacate avem impresia ca lumea se termina la limita ingusta a mintii noastre senzoriale.
Te intreb eu pe tine, draga blogger, oare tu nu ai cazut in aceeasi capcana a manipularii ghidandu-te dupa X, Y site-uri, gen Wikipedia, Google. Ti-ai muscat singur coada si te intrebi ce ti s-a intamplat.
E trist si greu de recunoscut ca traim niste vremuri in care daca mintea nu crede, inima nu simte.

Lumiana spunea...

https://bookofresearch.wordpress.com/2015/01/04/the-mysterious-time-lapse-of-pan-american-airways-flight-914/

Unknown spunea...

Este imposibil ca un avion sa aterizeze dupa nustiu cati ani ,adică.1. avionul ar fi ramas fara combustibil in cateva ore de la decolare.2. cum putea un schelet sa aterizeze un avion?adica ce a facut,i-a dat dumnezeu viata inca 1 minut sa aterizeze avionul si apoi a zis:gata domne,nu mai am nevoie de viata,si atât?

Dan spunea...

Culca te la loc si trezeste te in 1993 cind este cel mai mare mister din capul tău !🤣🤣🤣 Auzi ce i au zis persoane ei,vai vai ...copil prost!

Unknown spunea...

Omul traieste cu iluzi, iar minte lui se hrănește cu imaginatie, realitatea e prea dură, omenirea nu o va accepta niciodată, priviți în jur , dar și încercați să vă întrebați oare ce rol are .......Omul.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live