luni, 25 august 2014

Produse de infrumusetare pentru barbati!

O sa vorbim in articolul de astazi despre produsele de infrumusetare pentru barbati. Daca la femei poti sa aduni genti intregi de produse pentru orice: creme de maini, de fata, de picioare vopsele de nu stiu cate feluri, o intreaga plaja, barbatii nu sunt la fel de norocosi.
 Produse de infrumusetare pentru barbati
Am stat si m-am tot gandit ce produse folosesc barbatii pentru infrumusetare ? De machiat am zis ca nu se pune sigur problema. De aici s-a nascut si o dilema in mintea mea, barbatul ca sa se barbereasca utilizeaza pasta / spuma de ras dupa caz, am zis ca intra la igiena personala, dar ulterior isi da cu crema impotriva iritatiilor. Asa si femeile isi dau cu crema impotriva ridurilor, deci nu pot sa-mi dau seama unde sa le incadrez. Sunt produse pe care le utilizez aproape zilnic, dar nu m-am gandit niciodata ca ar fi pentru infrumusetarea mea. 
Mai sunt si metrosexualii care se ingrijesc excesiv si vor sa arate perfect (nu stiu de ce), care pe langa produsele pentru piele, se mai si penseaza, epileaza, etc.
Geluri si emulgatori: Produse ce contin componente anti-inflamatoare au fost adaugate produselor clasice cum ar fi sapunul de barbierit, crema de barbierit si after shave-ul. Frecvent, aceste produse sunt geluri ce nu contin uleiuri sau emulgatori cu continut scazut de grasimi ce sunt aplicate inainte si dupa procedura de barbierire uda. Substante anti-inflamatoare tipice sunt extrasele de alge, alantonina, aloe vera, bisabololul, galbenelele, CM-glucan, D-pantenolul, extractul de hamamelis, extras de musetel, ulei de in, acid linoleic si acidul salicilic. Gelul continut de corp contine substante ca polizaharidele, ca de exemplu guma de xantan, alginatul si acidul hialuronic. Efectul de netezire a gelurilor faciliteaza barbieritul. In cazul in care este nevoie de substante de suport aditionale sunt necesare dupa ras, este recomandat sa adaugati substante DMS ( balsam after shave ).
Barbatilor le place sa faca de obicei lucruri la un impuls si acesta este motivul pentru care lotiunile sunt prima lor alegere. Exista o uriasa selectie de lotiuni pentru corp si faciale, de la racoritoare la tipurile de ingrijire a pielii. In afara de tipurile de parfumuri, care variaza fata de produsele doamnelor, compozitia de ansamblu este mai degraba aceeasi, in timp ce continutul de lipide poate fi mai scazut. 
In ceea ce priveste fiziologia pielii, sunt preferate produse bazate pe apa pentru continutul ridicat de alcool. Lotiunile pentru bariera fara emulgatori bazate pe nanoparticule lichide sunt o solutie ideala nu doar pentru pielea normala, dar de asemenea si pentru pielea cu tulburari ale barierei.

Din ce am mai cautat pe internet si am vazut si in magazinul online, se pare ca produsele pentru barbati de infrumusetare, nu sunt chiar atat de putine pe cat credeam eu.

1 comentarii :

Vienela spunea...

Suntem in anul 2014 si oamenii continua sa se certe si sa isi arunce jigniri din cauza acestui subiect. Unii sunt foarte toleranti chiar si cu barbatii care se penseaza sau epileaza, altii continua sa creada ca barbatul trebuie doar sa se spele si sa se barbiereasca. :))

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live