joi, 2 octombrie 2014

Nu ratati piesa Vicleniile lui Scapino la teatrul Masca

Am fost la piesa la premiera pentru bloggeri Marti 30 Sepembrie, premiera o sa fie maine pe data de 3 Octombrie (era deja casa inchisa), la teatrul Masca. Am fost peste 100 de bloggeri si ne-am delectat cu aceasta piesa magistrala, in mare parte cred  ca a iesit foarte bine datorita actorilor si ii felicit pe aceasta cale.
Invitatia pentru piesa am primit-o de la Blogal Initiative si de la Crisitan Florea, multumesc pentru deliciu. Dupa o zi la birou, piesa asta te faci sa razi si sa uiti de absolut orice, nu conteaza cat de obosit sau suparat esti, este remediul perfect.
Vicleniile lui Scapino
Nu am mai fost la teatru de prin facultate, adica acum cativa ani buni. Nu as vrea sa spun foarte multe despre piesa ca sa nu va pierdeti interesul. Tot ce pot sa spun este ca se joaca foarte bine sunt momente in care nu poti sa-ti tragi respiratia de ras, deci se merita sa ne descretim fruntile.

Don Argante si Don Geronte
Argante si Scapino
Judecata
Judecata Argante
Daca nu ati mai fost de ceva timp la teatru si vreti sa vedeti o piesa buna interpretata magistral, va recomand aceasta piesa. 
Sper sa mai am ocazia sa va mai recomand si alte piese.........

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live