marți, 18 noiembrie 2014

Black Friday 2014 oferte adevarate sau tepe?

Incepe nebunia pe data de 21 Noiembrie desi normal trebuie sa fie o singura seara, se pare ca majoritatea magazinelor online prefera sa se extinda pentru un week-end intreg. Au fost si magazine care incercat sa spunem asa sa fure startul, dar nu prea au trezit interesul cumparatorilor.

Black Friday 2014
Exista o "practica" a magazinelor online nu este valabila pentru toti, dar au fost magazine care au fost prinse cu mata-m sac ca sa spunem asa. Maresc preturile inainte cu o saptamana sau cateva zile de Black Friday si in ziua de 21 Noiembrie le reduc la preturile normale din saptamana anterioara, astfel iti da senzatia ca ai facut o afacere foarte buna, dar in realitate ai cumparat produsul pe care nu vroiai sa-l cumperi acum o saptamana din cauza pretului.
Toata lumea a strans bani in aceasta perioada, eu anul trecut mi-am luat de exemplu:

- Laptop Lenovo G510 acest model
- Televizor Phillips 102 cm - acest model

Acum vedeti am spus mai devreme despre atentia pe care trebuie sa o acordam inainte sa incepem sa cumparam si sa cumparam ca apucatii, aaa mai sunt 3 produse si vreau sa-mi iau si eu unul repede.
Televizorul a costat intre 16 si 17 mil nu mai tin minte exact. L-am luat pentru ca are in primul rand internet, am zis are internet este smecher face drege sa vezi, a facut pe dracu... Aici era si chestia pe care eu o ratasem ca sa functioneze internetul trebuia sa ai un dispozitiv, se numeste adaptor pentru internet, special factut de catre cei de la Phillips, nu costa decat 150 de ron. Deci, cu reducerea pe care am primit-o teoretic, am reinvestit-o ca sa-mi cumpar accesul la internetul, pe care eu credeam ca l-am mai cumparat odata.

Stiu este complicat, e asa este si Black Friday complicat si risti in loc sa iesi in castig sa iesi in pierdere.

In urmatoarele articole o sa va dau cateva sfaturi si o sa va ofer lista unor magazine online, care si-au anuntat participarea cu ocazia evenimentului Black Friday 2014.

Spor la cumparaturi!

2 comentarii :

ellafairytale spunea...

Nu m-am inghesuit niciodata la reduceri.Poate la cele online as arunca un ochi.Trebuie sa fii foarte atent la aceste reduceri, sa fie reduse, nu doar pe hartie!

Buculesei Silviu blog spunea...

sunt si produse pe care merita sa le cumperi. Acum 3 luni am vrut sa-mi cumpar eu un laptop asus i5 si nu gaseam nimic sub 2.000lei, acum iata ca am gasit un laptop i5 foarte eftin (am scris aici despre el -> http://buculesei.eu/black-friday-continua-la-flanco/) ... Deci sunt reduceri, dar cum spui tu sunt si tepe ...

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live