miercuri, 28 ianuarie 2015

De ce este importanta intretinerea echipamentelor, care ne inconjoara ?

In apartament la noi iarna, nu pot sa spun ca este caldura de pe lume, dar nici frig nu este pentru un adult ma refer. Dar, in momentul in care a trebuit sa o aducem pe Sarra acasa de la spital, ne-am dat seama ca trebuie sa facem ceva cu caldura.
Si am inceput sa ne gandim aeroterma nu merge consuma mult la curent, calorifer cu ulei sau cu ce s-a mai inventat recent tot asa consuma mult curent, am zis sa punem un aer conditionat bun.

Aer conditionat

Acum aproape 2 ani am dat ceva bani pe aerul respectiv, scria acolo ca face cam de toate inclusiv ca se curata singur. Odata cu aerul mi-au propus sa mai imi dea si un spay care il ajuta sa curete sitele sa pulverizez acolo la nu stiu cat timp, dar am zis ca daca tot se curata singur sa nu-l iau ca nu o sa-l folosesc, costa 50 de ron. L-au pus totusi in factura si l-au trimis odata cu aparatul, acum dupa ceva timp, as vrea sa utilizez spray-ul. Eu nu am competente si cunostinte in aer conditionat sa-mi dau seama daca el se curata sau nu si pentru siguranta copilului as vrea sa ma asigur.
Vad zilele aceasta o oferta pe email la un salon de infrumusetare cu nu stiu ce impachetari si alte specialitati, nu intru in domeniul asta ca ma depaseste.
Mi-am dat seama ca sunt din ce in ce mai utilizate aceste centre, ai un botez, o nunta, o petrecere, un majorat, treci pe acolo si iti faci treaba.
Ma gandesc in acelasi timp ca sunt foarte multe aparate care sunt utilizate de mai multe persoane zilnic, dar nu stiu ce mentenanta fac proprietarii saloanelor acestor aparate, pentru ca ele pot afecta cu siguranta sanatatea consumatorilor.
Saloane de infrumusetare
Nu trebuie sa fi un expert in mententanta si reparatii, dar ai un google care te poate ajuta, deschizi pagina tastezi reparatii echipamente saloane si o sa gasesti o firma care poate sa te ajute in aceasta situatie.
Sunt constient de asemenea, ca multi patroni vor sa faca doar profit din afacere, dar mai sunt si persoane care se gandesc la sanatatea clientilor si le recomand cu caldura, periodic sa faca o astfel de verificare aparatelor pe care le ofera spre utilizare consumatorilor.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live