joi, 29 ianuarie 2015

Tabstore, are o echipa de profesionisti!

Povestea Tabstore a inceput cu  ceva timp in urma, tot comandam produse de pe site si erau livrate in alt judet. Eu personal, inca nu apucasem sa interactionez cu ei direct, dar in urma unor imprejurari a trebuit sa iau pentru nevastuica pen pentru tableta si folii de protectie din sticla pentru telefoane.
Ma uit pe site, vad preturile si la una si la alta, ma orientez ca este si aproape de biroul meu, zic super.

Tabstore.ro
Ma apuc sa sun era in jur de 17:20 si ceva si programul era pana la ora 17:30, ma gandesc ca nu mai raspunde nimeni la ora asta, aproape cand sa inchid imi raspunde un reprezentant, ii spun ce vreau sa achizitionez. imi explica faptul ca au mutat sediul social in Dr Taberei etc. M-am gandit ca nu am cum sa ajung pana acolo in timp ce sunt la munca si amanam apelul pentru a doua zi. Am uitat sa va mai mentionez la folia respectiva care nu costa mult absolut deloc, a zis ca se ofera penul gratuit desi era si asta super ieftin si ma gandeam daca mai costa si putin mai imi da si gratuit ce afacere este ? Ce ii mai ramane ? Sun eu dupa ora stabilita si ii specific ca vreau doua folii, ne-am intalnit la mine la birou si nu mi-a adus un pen ci doua, cadou la folii.

Pen si folii de protectie
Va spun din start, nu este advertorial si nu am fost platit sa scriu articolul, o fac din toata inima, ma bucura sa vad cum micii intreprinzatori, pot sa lase de cele mai multe ori, o imagine mult mai buna decat firmele consacrate din domentiu.

O firma in care fiecare client este important este o firma care pe mine personal m-a castigat si o sa comand cu incredere de la ei.

De ce am tras eu aceste concluzii ? Sa analizam, asa cum am spus nu am avut o super mega comanda, pe site nu era specificat la pen faptul ca intra cadou impreuna cu un produs achizitionat (teoretic putea sa nu-mi spuna si sa-l achit, asa cum am vrut si initial).

Faptul ca a venit la birou sa livreze comanda a fost un al doilea mare plus, nu stiu cati dintre angajatii altor firme au venit vreodata sa va livreze ceva la birou.

O echipa de profesionisti, mici intreprinzatori, dar care daca merg pe acest drum in relatia cu clientul au numai de castigat.

Mult succes!

1 comentarii :

TabStore spunea...

Va multumim pentru feedback. Conteaza foarte mult pentru noi. Va mai asteptam cu mare drag pe la noi :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live