marți, 21 ianuarie 2020

In 2020 se poarta albastru!

Ne place sa aratam oricand bine, atat pentru ca ne pasa ce spun cei din jur, cat si pentru a ne simti bine. Efectul pe care o tinuta reusita il are asupra psihicului nu este unul ce poate fi subestimat. Regasit intr-o varietate de nuante, albastrul este cel care promite sa ne ajute in acest sens in 2020. Este culoarea anului, potrivit Institutului Pantone, si promite sa domine orice domeniu.
Lumea fashion va resimti din plin impactul sau, neexistand vreo exceptie in ceea ce o priveste. Este o veste imbucuratoare mai ales pentru adeptii stilurilor atipice, in culori pastelate, pentru ca albastrul clasic este rege la acest capitol. Este recomandat de altfel de stilisti pentru tinutele personale si poate fi reprezentat de nuante usoare, dar si de contraste. In anumite cazuri e suficient sa fie vorba despre cateva pete de culoare pentru ca efectul sa fie cel dorit.



Daca esti dintre cei mai indrazneti ca fire, atunci poti incerca cu incredere o tinuta all blue, de preferat sa fie in nuante variate de albastru - inchis, adanc si senin. Pentru reprezentantele feminine vestile sunt imbucuratoare. Au numeroase colectii dintre care pot alege, iar Bobomoda este magazinul de fashion care face demonstratia in acest sens. Referitor la ultima recomandare - cele interesate regasesc pe site-ul www.bobomoda.ro rochia lunga de ocazie Grace, completata de doua tonuri placute de albastru. 

Interpretarea albastrului - culoarea anului 2020

Potrivit Pantone, in context vestimentar, ar trebui sa interpretam albastrul ca o culoare ce transmite pace, liniste si calm. Este caracteristic unei intinderi nesfarsite, ca marea sau cerul. O intrepretare mai avansata deja a nuantei ne-ar indemna sa ne gandim daca nu cumva invitatia la meditatie pe care ne-o face albastru nu ne impinge de fapt la maturizare, la a deveni mai intelepti.
Bineinteles, fiecare are libertatea de a percepe albastrul dupa cum prefera. Atat timp cat asocierile pe care le face cu aceasta, la capitolul vestimentar, sunt definite de bun gust, lucrurile nu pot merge decat inspre bine.



Moda in 2020 - optiuni de la Bobomoda

Dorinta femeilor de a fi in trend cu moda este sustinuta de BOBOMODA prin articole de imbracaminte si accesorii care te vor cuceri iremediabil. Noua colectie pe care a lansat-o iti ofera o varietate de rochii interesante, salopete de asemenea, dintre care poti sa alegi. Nuantele variaza, iar modelele si croiurile asemenea.
Nu uita sa tii cont de proportiile corpului tau daca iti doresti sa duci pana la capat misiunea de a fi la moda. Orienteaza-te dupa acele nuante de albastru care te-ar avantaja, alege masura potrivita si comanda articolele. In scurt timp le poti etala increzatoare in societate, ori de cate ori doresti ca privirile sa fie atintite asupra ta.
Daca stilul office este cel care ti se potriveste cel mai bine sau poate ca locul de munca te conditioneaza sa il adopti, atunci arunca o privire asupra sacoului Sole, pe care il gasesti in acelasi magazin online.
Orice ai prefera, nu uita ca albastru poate fi culoarea ce te poate scoate din orice incurcatura in acest an!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live