luni, 20 ianuarie 2020

Fuste pe care sa le incluzi in garderoba ta de iarna


Rochiile, fustele sunt pasiuni vestimentare pentru orice femeie. Sa fim sinceri, sunt mai mult decat articole vestimentare, sunt arme ale seductiei ce le pun in valoare feminitatea. Desigur, poti miza pe o fusta sa te scoata in evidenta, insa conditia principala este ca aceasta sa fie aleasa potrivit tie, ca stil si croi.
Nu trebuie sa privesti temperaturile mai joase, de iarna, ca pe un impediment in a purta fustele favorite. Desigur, vei adapta colectia ta de fuste mini si midi astfel incat acestea sa fie potrivite ca tinuta de iarna si neaparat purtate cu dres gros.



Fuste de la Clessidra, stiluri moderne pe care sa le incerci


Clessidra ne-a obisnuit cu tinute ce tin pasul cu moda contemporana asadar revii la acest magazin online de fiecare data cand iti doresti o completare in garderoba ta. Iata si cateva recomandari:
Fusta plisata - un trend absolut, un stil romantic si o fusta versatila pe care o poti combina cu topuri, camasi, maleta simpla, cu cizme inalte, cu toc sau fara. Fusta in clos iti va pune in evidenta talia. O gasesti disponibila la https://www.clessidra.ro/.

Fustele cu print - sunt desigur printre cele recomandate in sezonul rece pentru a anima putin imaginea de ansamblu. Pentru cele care doresc sa scoata in evidenta linia sexy a picioarelor, fustele mini de la Clessidra vor starni interes. Cu volanas la tiv sau cele midi drepte, de tip creion ce subliniaza silueta sunt parte din aceeasi colectie.

Fusta din catifea - un material perfect pentru acest sezon, materialul de acest gen fiind mai gros. Are o textura specifica, este usor lucios, fin si ofera o nota de eleganta tinutelor. In varianta de fusta mini, Clessidra propune fusta cu linii de volum, cu doua randuri de volanase la tiv.




Fustele cu detalii de tip fermoar - fusta pe care o porti atrage privirile mai ales cand iese din anonimat. Se poarta detaliile metalice si accesorii precum fermoar, desi nu este neaparat sa fie si functional. Fustele cu un fermoar dispus pe verticala sunt interesante. Daca esti mai indrazneata din fire, vei prefera pe cele din vinil.

Denimul, mereu la moda - indiferent de trendurile ce tot apar denimul ramane in topul preferintelor. Poti purta si tinute all denim si nu vei gresi vreodata. In varianta fustelor vei descoperi la Clessidra ca cele din denim sunt si versatile. O clasica varianta este despre fusta mulata. Pentru tinuta chic, de club, incearca fusta mini din denim, cu paiete. Combinatia este una interesanta negresit. Paietele sunt deopotriva elegante si fascinante, dar in combinatie cu denimul schimba registrul stilistic si devin mai usor de abordat pentru cadre relaxate, nu la cele pretentioase de gala.

Pare imposibil sa nu te atraga una din fustele din colectiile de la Clessidra. Fie ca esti genul care adora materialele lucioase, fie ca esti adepta denimului, aceeasi sursa iti va fi pe plac pentru achizitiile dorite. 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live