vineri, 31 august 2012

Nu se poate este virgina!

Rodica Elena Tudor


In metrou am vazut stirea asta, ce sa zic era sa lesin na... cum sa pui o astfel de stire pe ziar, asa si ce nu ati mai auzit de fete virgine. Deci acum daca cineva se intampla sa cunoasca o virgina sa dea la ziar. Doamnelor si domnilor castigatoarea de anul asta de la Mamaia este virgina.
Asta ma intereseaza pe mine cititorul sa aud cine este virgina si cine nu? Care are nu stiu cati barbati, sau ala femei. Era cu titlul "incredibil", da, dar este incredibil cat de prosti sunteti sa scrieti astfel de stire.
O sa fac o noua rubrica care o sa se numeasca "stire de gunoi" adica ce nu trebuie sa existe niciodata intr-un ziar. Ma intereseaza ca s-a scumpit lumina, ca a fost seceta si automat o sa creasca inclusiv pretul la grau si la paine. Uleiul si zaharul automat o sa creasca si nu o sa mai avem ce sa mai bagam in stomac in curand pentru ca nu mai avem bani. 
Cu ce ma incalzeste ca este saraca fata virgina sau nu, sunteti aberanti, cadeti in ridicol cu astfel de stiri. Mai era ziarul ala "cancan" ia sa mergeti sa-l cereti la chiosc ca nu mai este a dat faliment la cate magarii scria si acolo. 
Ni se potriveste manusa vorba aia: "Tara arde si baba se piaptana" 

7 comentarii :

Pishky spunea...

:)):)):)) doamne dumnezeule :)) :)):)) !Hai că suntem o țară tare comica :))

Narcis spunea...

@Pishky: da, cand ma apuc eu sa citesc stirea sa lesin, nu, dar chiar ma scot din sarite cu astfel de magarii si ziaristii lu peste, eu sunt curios cum au documentat ei cazul, au dus-o la ginecolog ?
Doamne :(((

Raoul spunea...

Pai poate astia de la Cancan s-au gandit ca te-ai saturat de lapte, zahar, paine si carne scumpa si iti ofera o stire ieftina despre o virgina, care probabil se va vinde pe 200 de euro pe okazii sa ajunga si ea vedeta la Capatos in emisiune :)

Narcis spunea...

@Raoul: nu stiu de ce sa creada asta. Ma doare buzunarul pentru ca este gol si in curand si stomacul daca mai mergem mult asa. Nu stiu din ce criza mare am iesit, dar cred ca am intrat intr-un K...T si mai mare.
Probabil asta tine de marketing pentru ridicarea de pret nu stiu. Are cine sa-i faca oferta.

vienela spunea...

Vorbesti serios? Am scapat de can-can-uri? :))
Cine te pune sa iti pierzi timpul citind ziare sau uitandu-te la stiri? :-P
Este totusi un eveniment de maxima importanta pentru romani, daca ne gandim ca fetele isi incep tot mai devreme viata...

Narcis spunea...

@vienela: stiu asta este comparatia din ziua de astazi, este o mega ultra stire daca o fata mai este sau nu virgina. Nu prea ma mai uit la televizor decat pe canalele straine. Am un articol "Ma uit la radio" recomand sa fie citit :).
Multumesc pentru comentari te mai astept cu drag si alta data.

Anonim spunea...

I'm amazed, I have to admit. Rarely do I encounter a blog that's bоth equally eԁuсаtive anԁ interesting,
and ωithout а doubt, you've hit the nail on the head. The problem is something that not enough men and women are speaking intelligently about. Now i'm very haрpy
that I ѕtumbled acгoss thіs ԁuring
my hunt for somеthing гelatіng to this.
Look at my webpage ... parchet

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live