duminică, 28 octombrie 2012

A dat sotia in judecata pentru ca este prea urata si a castigat!

Ce face operatia estetica din tine :)

Cred ca toata lumea a auzit de protectia consumatorului sau mai nou este si o reclama sunt cetatean european si am drepturi. Toti am avut probleme cu un produs sau serviciu si am cerut banii inapoi. Dar articolul asta vorbeste despre o premiera mondiala :). Un chinez si-a dat sotia in judecata pentru ca era prea urata, si a castigat da, a castigat. Eu ma gandesc care a fost criteriul judecatorilor  a scos-o asta-n fata si judecatorii: " Da frate ai dreptate, este urata mar ia-o de aici :)"
"Victima" recunoaste ca s-a casatorit cu sotia lui din dragoste, dar dupa ce s-a nascut copilul lor au inceput sa se certe frecvent. Motivul spune el copilul era incredibil de urat si nu semana cu niciunul din parinti, el a presupus automat ca a fost inselat de sotia lui.
A confruntat-o si aceasta a recunoscut ca a avut facute operatii estetice de infrumusetare, inainte sa-l cunoasca pe el. Sotul s-a simtit inselat si a dat-o in judecata solicitand suma de 120.000 mii de dolari. A divortat si a castigat procesul, fosta sotie trebuie sa-i plateasca despagubiri morale.

Dupa cum puteti sa vedeti si in poza de mai sus, eu zic ca este o diferenta de la cer la pamant. Acum imi dau seama, cam cum poate sa arate si copilul.  Sincer este urata rau de tot :((((( si eu nu spun asta despre multe femei (dar poate sunt subiectiv si voua va place)

14 comentarii :

vienela spunea...

In general in poza din stanga este "inainte" si in dreapta "dupa". Mie mi se pare mai frumoasa "dupa" operatii. Totusi, nu este de mirare ca omul a castigat. Iti dai seama cum este sa iesi pe strada cu un copil care nu seamana cu nici unul dintre parinti? Cum se uita oamenii si ce gandesc?

Narcis spunea...

@vienela: da in stanga este cum arata ea inainte, dar eu spun ca este urata rau :(. Saracu eu lesinam, daca imi arata nevasta o poza dasta sincer :)

punktomat spunea...

Ce importanta are cum arata inainte? Important e ca in prezent e frumoasa. Si ce om intreg la minte si-ar da sotia in judecata ca inainte era urata si ca in prezent au un copil urat/bolnav etc...
Atata timp cat e copilul tau, indiferent cum e, oamenii pot sa se uite si sa spuna ce vor. Asta inseamna sa fii parinte cu adevarat.

Narcis spunea...

@punktomat: corect si nu. Da la partea cu copilul si nu la partea cu faptul ca l-a mintit. Mai sunt si niste juraminte la nunta plus ca el a trait o mare miciuna, poate era si foarte atras de fizicul ei (zic eu)

Gio spunea...

Sunt de acord cu el ca i-a cerut despagubiri si ca s-a suparat foarte rau pe fosta nevasta fiindca l-a mintit.Intr-un cuplu nu se face asta,dar unele nu se accepta asa cum sunt si vor sa para perfecte...Perfectiunea nu exista si cine te iubeste te iubeste asa cum esti!
Revenind la copil...strange story.Unii au copii retarzi si bolnavi de autism,chiar daca sotia lor poate este fotomodel...bolile astea sunt mostenite din gene,si oricat de urat ar fi fost copilasul nu prea sunt de acord cu ce a facut.E copilul lui,oricum ar fi si orice defect/boala ar avea:)
Interesant articol!:))am citit-o si p`asta!:))

Narcis spunea...

@Gio: corect, nu poti sa incepi o relatie prin minciuna asta este logic pentru majoritatea persoanelor. Nu stiu cat de urat era copilul , dar daca asta si-a dat seama ca ceva nu este bine cred ca era urat rau :(

bogdan Cirstea spunea...

Doamne cata...iubire..intre ei hahah

Narcis spunea...

@bogdan: vrei si tu asa ceva nu ?? :)

Adriana spunea...

Eu am ramas fara cuvinte... cum poti frate sa faci asta? Si ce daca era urata inainte? Acum e frumoasa nu? Si ce daca copilul este urat?Poate cand va creste va fi mai frumos... Si pana la urma... urat-frumos.. e sange din sangele tau ce naibii...
Am uitat sa fim oameni paremi-se....

Narcis spunea...

@Adriana: eu nu sunt de aceasi parere cu tine. Ai uitat un element important, omul ala a fost mintit de la inceputul relatiei lor. Nici eu nu as vrea sa fiu mintit. Ok, ea era complexata de aspect, dar de ce nu i-a spus de la inceput de operatii si gata.

Adriana spunea...

@Narcis mie mi se pare imposibil sa nu fi stiut ca avea acele operatii estetice si ca arata altfel inainte...
E imposibil ca nimeni din anturajul celor doi sa nu o fi cunoscut pe ea si inainte de acele operatii si sa nu-i spuna si lui... Imposibil....

Narcis spunea...

@Adriana: daca era asa cum ai spus tu si el stia, mai castiga asta procesul ?? Fosta sotie trebuie sa-i plateasca daune morale de 120.000 mii de dolari. Daca el stia este logic ca nu mai avea cum sa castige procesul si nici nu mai avea motiv sa-l intenteze

Natural spunea...

Chiar daca pentru mine toti chinezii arata cam la fel, este mare diferenta dintre prima poza si a doua. Saracu' om :)
Ai de la mine o nominalizare, dar si o leapsa dintoasa :).

Te bagi la leapsa sau la un comentariu?

Narcis spunea...

@Daniel: multumesc pentru nominalizare te mai astept

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live