luni, 8 octombrie 2012

Ce fel de pagini au strans milioane de like-uri!

Turnurile Gemene 

Aproximativ zece imagini au primit in cateva zile milioane de like-uri potrivit unui studiu efectuat de Track Social, care analizeaza activitatea pentru peste 10.000 de branduri pe Facebook. Desi foarte multa lume se asteapta ca foarte multe like-uri sa fie date pentru campaniile sociale, treaba in realitate nu sta chiar asa imaginile sunt mai degraba emotionante
Unele din cele mai apreciate imagini au fost cele care au amintit de atentatele de la 11 septembrie, dar si mesaje de incurajare pentru unele vedete care sunt bolnave.
Se pare ca o modificare pentru un succes imediat pentru un brand este sa-si descopere latura umana clientilor sau potentialilor clienti.

Michael Clarke Duncan R.I.P
O alta poza care a strans peste 200.000 de like de la publicare, astazi am aflat si eu de moartea acestui actor genial :(. Nominalizat la Oscar pentru filmul "The Green Mile" (Culoarul Mortii), eu am vazut filmul de peste 10 ori fimul si nu pot sa spun decat ca a jucat genial. L-am mai vazut si in alte filme, dar in acest film a fost genial. Cine nu a vazut filmul il recomand este emotionant despre un om care este condamnat la moarte pentru o crima oribila pe care nu a facut-o el doar pentru ca este negru. A murit la doar 54 de ani din cauza unui infarct avut pe 13 iulie din care nu si-a mai revenit pana in septembrie cand a murit.

Acum chiar daca fac lucrul asta brandurile oricum au de castigat, asta este clar :))

6 comentarii :

vienela spunea...

Nu prea inteleg eu ce castiga brandurile cu ajutorul like-urilor, dar daca spui tu si inca vreo cateva milioane de oameni, ma vad nevoita sa va cred e cuvant.
Am aflat imediat de moartea actorului, vuiau blogurile in acea zi. ;)

Narcis spunea...

@Vienela: hahaha ti-am mai explicat la ce ajuta like-urile se face "brand awareness". Chiar daca efectele nu se simt imediat exista vanzari foarte multe generate din lucrurile astea. Practic ele sunt campanii de promovare pentru brand indiferent de mesaj.
Ai vazut filmul cu Duncan ?? Mie mi s-a parut genial nu vreau sa spun ca am si plans :(( mereu cand ma uit la el.

Adriana spunea...

Lui Michael Clarke Duncan si eu i-as da o mie de like-uri nu doar unul de as putea.. dar... il reinvie aceste aprecieri oare?

Narcis spunea...

@Adriana: nu il aduce inapoi, dar merita toata aprecierea noastra :(

vienela spunea...

Mi-ai explicat, dar tot nu cred ca un like dat de mine te va face pe tine sa cumperi. :-P
Da, l-am vazut. ;)

Narcis spunea...

@vienela: pai o sa fi uimita cate persoane apeleaza pentru promovare la bloguri :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live