miercuri, 3 octombrie 2012

Cum ne mai suporta pamantul!


Crime oribile

Astazi vorbim despre crime si criminalii care le comit fara mustrari de constiinta. Unii pot sa spuna ca este un titlu de topic prea dur, va rog sa ma credeti pe langa ce fapte fac aceste "fiinte" sunt prea bland chiar.
Am vrut sa abordez de ceva timp dar nu am indraznit, dar am citit astazi un articol de m-am albit la fata. In articolul respectiv era relatat cu lux de amanunte cum a procedat criminalul sa produca oribilele fapte (a povestit chiar el), chiar fara niciun fel de remuscare.
Eu asta nu pot sa inteleg cum poti sa omori pe un alt om ? Mai orice ti-ar fi facut el, de ce sa-l omori? Ce drept ai sa-l omori? In categoria de "om" cel putin la mine in vocabular nu sunt inclusi violatorii si pedofilii.
Si pe urma intra in puscarie criminalul si traieste mai bine ca mine nu? Are trei mese pe zi, iarna cald, vara racoare, televizor, conturi de facebook si ce dracu "drepturi" mai au aceste animale. Pai eu nici macar nu pot sa mai imi aduc aminte cand am mai mancat eu trei mese pe zi.
Dar este important ca el traieste in continuare pe banii statului, care si statul are banii de la contribuabili care printre acesti contribuabuli se afla sigur si rudele victimelor pe care le-au ucis.
Pai asta este ori cel mai mare paradox ori cea mai mare idiotenie din lume. Adica el un " nenorocit", distruge prin faptele lui mai multe vieti si pe urma sa-l creasca tot astia pentru ca el are "drepturi" nu?
Nu sunt inca hotarat daca sunt de acord pentru pedeapsa capitala, sa va explic de ce. Pentru ca moartea este cea mai usoara cale de scapare pentru aceste animale. Cred ca i-as pune sa munceasca la tarnacop, la spart piatra la carat apa in mare. Sa munceasca zilnic pana la ultima suflare. Il vad pe unu odata la televizor, un criminal care era eliberat ca l-a intrebat o reporta cum a fost in puscarie? Raspunsul: Ca in concediu la pensiune, doar ca nu am avut voie sa ies.
Pai daca cu acest lucru ramane un criminal intiparit in minte despre puscarie, dupa ce a luat vietile semenilor ca a fost in statiune, ne-am dat dracu scuzati expresia. Pai lu asta poate i se mai face dor de un sejur nu?

Voi ce parere aveti despre "tratamentul" pe care il primesc aceste animale, pentru fapte abominabile. Eu sincer va spun cand am citit articolul respectiv cu ce a putut sa faca mi s-a intors stomacul pe dos si am inghitit de trei ori in sec.

Ce pedepse merita?

9 comentarii :

vienela spunea...

Sa nu ma bagi la spam. Uite un articol din care vei afla si parerea mea. http://vienela.ro/traim-intr-o-lume-nebuna/

Raoul spunea...

Dreputrile omului ar trebui sa nu se aplice celor descrisi de tine. cat despre pedeapsa capitala....macar un an sa o bage, sa se mai sperie astia ca prea si-au luat-o in cap.

Narcis spunea...

@Vienela: Cum sa te bag la spam, poti sa pui orice la mine.

Narcis spunea...

@Raoul: Mie de asta imi este frica pe astia nu-i mai sperie nimic. Nu l-ai vazut ieri pe ala care a batut o politista de a bagat-o in spital .. sa fim seriosi.

Adriana spunea...

Si stai si te intrebi: de ce oare asteptam sa ne ajute Dumnezeu cand oamenii fac asa ceva?

Narcis spunea...

@Adriana: noi suntem proprii nostri demoni din pacate. Am mai aflat aseara ca respectivul despre care am scris a mai recunoscut o crima in 2002 cand a violat si a ucis o fetita de 12-14 ani nu mai stiu sigur. E culmea ironiei acum vine .... va vine sa credeti asta a recunoscut crima, a facut reconstituire si surpriza justitia nu a putut sa-l condamne din lipsa de probe. Romania Epic Fail

vienela spunea...

Multumesc, multumesc! :))

Madleene spunea...

Luna trecuta la un liceu de aici o angajata a fost practic macelarita la propriu in curtea respectivului liceu de propiul sot.Martorii,care au fost atat profesori cat si elevi spuneau ca femeia era intr-o stare ingrozitoare,in sensul ca i se putea vedea organele.Ei bine,a venit politia,daar,barbatul a fost lasat in libertare pe motiv nu e un pericol pblic.Serios?Si ce ar fi trebuit sa faca pentru a fi considerat pericol public?Sa macelareasca mai multi oameni sau ce?

Narcis spunea...

@Madleene: Pacat ce a patit femeia :((, da nici eu nu inteleg cum este asta cu te omoara cineva, te agreseaza dar nu este periculos

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live