luni, 1 octombrie 2012

Google face curatenie!

Google

Google face periodic la interval de cateva luni curatenie in privinta serviciilor pe care le ofera. Astfel de cele mai multe ori la unele se renunta, altele sunt integrate in aplicatii de succes ale motorului. Google de aceasta data renunta la aplicatii care sunt dedicate pentru o plaja foarte mica de utilizatori. Unul din cele mai importante proiecte din cate cunosc si eu si am si utilizat este AdSense for Feeds, incepand de maine se inchid treptat. Urmand ca in luna decembrie deja sa nu mai fie valabil.
Classic Plus, functia care ofera posibiltiatea de a schimba fundalul de pe Google va inceta de asemenea sa functioneze, insa imaginile deja urcate inainte de data de 16 octombrie vor fi inca disponibile. Serviciul va fi inchis in luna noiembrie.
Printre serviciile care vor disparea se numara si Google Storage pentru Picasa si Drive, Spreadsheats Gadgets pentru Drive, Google News Badges, Insights for Search, care vor fi integrate in Google Trends, Places Directory pentru Android si +1 Reports pentru Webmaster Tools.
Asa cum spuneam si la inceput este logica mutarea aceasta din partea Google, daca ai un serviciu pentru o plaja limitata de clienti, automat iti limitezi si veniturile si posibilitatea de a mai investi in exploatarea la maximum a acelui serviciu.


8 comentarii :

vienela spunea...

Mie nu imi spun nimic numele insirate de tine. Nici nu cred ca ma afecteaza in vreun fel acele schimbari.
Unii spun ca zilele astea va avea loc o noua reevaluare a Page Rank-ului. Asa sa fie?

Narcis spunea...

@vienela: si am vrut sa scriu asta :), da am uitat sa spun pana pe data de 3.oct se fac din nou evaluari pentru Page Rank :)). Poate prindem si noi o nota buna.

Ariel spunea...

Adsense for Feeds sa zicem ca nu ma deranjeaza atat de mult daca se inchide, nu prea e profitabil. Sunt curios ce este Google Storage pentru Picasa.
Stiu, de exemplu, ca toate imaginile incarcate pe blogurile Blogger se salveaza automat in contul de Picasa al fiecaruia. Ar fi un dezastru sa fie sterse toate aceste poze... Ma rog, sper sa nu fie vorba despre asa ceva...

Narcis spunea...

@Ariel: nici eu nu stiu prea multe de celelalte servicii in afara de Adsense pe care l-am si folosit. Asa stiu si eu cu Picasa, sper sa nu fie la ce te gandesti tu :)

Pishky spunea...

Adesense bine că-l închid dar celelalte... păcat..!

Adriana spunea...

De PageRank stiam si eu ca se va face o noua evaluare zilele astea...
De celelalte pe mine nu ma afecteaza cu nimic...

Narcis spunea...

@Pishky: eu nu am folosit adsense decat odata sau de doua ori si nu am avut succes asa ca l-am scos imediat. Nu ma afecteaza modificarile nici pe mine.

Narcis spunea...

@Adriana: eu stiam de la sebastian asteptam sa vedem ce se intampla sa fie note cat mai bune pentru toata lumea :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live