vineri, 19 octombrie 2012

Nokia si o lumanare pe coliva!

Nokia

Se pare ca Nokia se duce, se duce in jos si nu incet si sigur, cum era de asteptat ci foarte repede. In trimestrul al treilea nokia a inregistrat pierderi de 1 miliard de euro. Acesta este al 6 lea trimestru consecutiv cand compania este tot pe minus conform Bloomberg.
Mai exact 969 de milioane au anuntat finlandezii pierderile nete din acest semestru, comparativ cu aceasi perioada a anului trecut cand au pierdu doar 88 milioane de euro.
Daca intial vanzarile pentru Lumia au fost de 4 milioane de unitati inregistrate in sezonul trecut la 2,9 milioane. Cei de la Nokia isi pun sperantele in doua modele noi: Nokia Lumia 920 si Nokia Lumia 820.
Eu am ramas fidel Nokia de la 14 ani, acest monstru in reteaua de mobile :(, se pare ca si colosii se mai prabusesc si cand o fac .....

Pe scurt este grav :), cum era aia "Pusca si cureaua lata ce firma ai fost Nokia odata :(". Se pare ca nu mai fac conecting peopelii, fac conecting faliment.

Oricum la un asa motto este pacat sa se piarda le dau o ideie pentru un nou produs, daca are succes astept si eu partea mea de profit.

Connecting people


8 comentarii :

Pishky spunea...

ehh,.. in sfarsit o stire pe care nu o aflu prima data de la tine ! :))

Narcis spunea...

@Pishky: dar unde ai auzit prima data ?? Ce sa-i faci s-au miscat sursele mele mai greu de data asta...

vienela spunea...

E o pisica pe blogul tau care ma urmareste atenta. E cazul sa ies in fuga sau este doar curioasa? :))
As zice ca Nokia si-a facut datoria fata de lume, a oferit mereu chestii faine.

Narcis spunea...

@vienela: ea urmareste pe toata lumea asa am invatat-o eu :). Asta este cea mai tare replica de pana acum " si-a facut datoria fata de lume"

Madleene spunea...

Si totusi,un lucru a fost mereu de apreciat la telefoane Nokia,rezistenta lor.Bunica mea are un Nokia 3310 de atat de multi ani si culmea,cand pica semnalul,numai ala mai are cate o linie acolo.O colega a soramii,disperata sa scape de un Nokia 2630,pentru a primi unul de ala de 'fite' l-a "scapat" in apa dar culmea,telefonul mergea perfect dupa ( si fostul meu telefon,un Orange Atlanta,a luat-o complet razna de la cateva picaturi pe tastatura)

Adriana spunea...

Neasteptat... pentru ca Nokia a fost tot timpul o firma care si-a respectat clientii...

Narcis spunea...

@Madleene: eu de cand am avut telefoane o singura daca am avut si un Siemens, in rest doar Nokia :), si am fost super multumit de ele.

Narcis spunea...

@Adriana: da isi respecta clientii, dar o pierdere de 1 miliard de euro :( se duce in jos

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live