marți, 23 octombrie 2012

Nu te sinucide!

Nu te sinucide!

Asta ar fi titlul pentru articolul de astazi, desi sensul este unul mai mult sarcastic, va explic si de ce. Am vazut acum ceva timp la stiri o femeie care era super dezamagita pe viata. A stat ea si a analizat, cate casnicii ratate are, cate relatii nu au mers (asta nu este de ras). Dar pana sa faca cea mai mare idiotenie pe care am putut sa o aud, mai era cale lunga.
Ea s-a hotarat sa se sinucida, era pe autostrada si a zis hai sa ma sinucid, dar sa mai iau si pe altii cu mine. Pai de ce ai face asta? Tu crezi ca toata lumea este suparata pe viata ca tine? A intrat cu viteza intr-o masina care venea din sens opus, in care daca nu ma insel erau tatal si fiul. Ei au suferit rani usoare, ea a suferit rani mai grave, nu am mai urmarit cazul sa vad ce s-a intamplat cu ea.

Dar ca si concluzie cat de nebun sa fi ca sa mai iei si pe altii cu tine, daca se presupune ca vrei sa te sinucizi? 

8 comentarii :

vienela spunea...

Cand are suparari mari, omul gandeste si face lucruri pe care mai tarziu le regreta, daca mai are ocazia. Nu cred ca vrem sa aflam cu adevarat ce a fost in sufletul acelei femei, ce a indemnat-o sa faca un asemenea gest.

Probiu spunea...

Tu vorbesti de coerenta cu care gandeste un sinucigas :) asta e sarcastic :)) Omu' e dilau, in cazul asta aia. O mai pui p-aia sa judece?

Narcis spunea...

@vienela: pai asta am intrebat si eu ce poate sa te indemne sa iei viata altor persoane

Narcis spunea...

@Probiu: nu incerc sa inteleg logica ei pentru ca in cazul asta ma depaseste clar...

Adriana spunea...

Crezi ca te mai gandesti la ceilalti cand vrei sa te sinucizi? Eu nu cred....

Pishky spunea...

chiar daca viata e grea.. sinuciderea nu mi se pare o scapare... si mai ales atunci cand iei cu tine si alte suflete nevinovate ce probabil viata este tot ceea ce au mai de pret :)

punktomat spunea...

Doar pentru ca nu si-a vazut de sinucidere singura, merita sa moara. Sunt un milion de metode de a-ti incheia socotelile cu viata, daca atata te duce capul, dar sa ii omori si pe altii in cretinismul tau, nu mai merita intelegere si compasiune.

Narcis spunea...

@punktomat: total de acord desi aici nu incurajam suicidul (asta este un caz speram fara precedent)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live