vineri, 5 octombrie 2012

Raport cuvinte cheie sp 9!

Femeia de serviciu de la mine de la bloc

Este Vineri in sfarsit avem cuvinte cheie.Sa vedem ce a mai cautat lumea saptamana asta in google si au ajuns aici pe blog. Poza nu are legatura cu vinerea cuvinte cheie,dar poate o sa aibe o legatura cu mine hahaha :). Am avut o saptamana mai naspa, nu vreau sa spun de cacat pentru ca nu-mi place sa vorbesc urat.

Clasamentul:

1. tastatura - 30 Hits
2. shaorma - 7 Hits
3. impotriva caderii parului 2012 - 4 Hits
4. pisici si caini - 4 Hits
5. imagini a violentei in familie - 3 Hits
6. jucarii - 3 Hits
7. noua grila rcs octombrie - 3 Hits
8. 2012  barfe ratb - 2 Hits
9. ce sa fac daca nu-mi place mancarea - 2 Hits
10. cum se fut aricii? - 2 Hits

Acestea au fost cautarile pentru saptamana aceasta. Numarul opt o sa povestesc eu o barfa din Ratb :)). Ma duceam intr-o zi la munca cu ce credeti ?? Cu tramvaiul 41, normal viata mea, dupa Crangasi se urca doua batranele si vin langa mine. Una o intreaba pe cealalata: "Tu cu ce te mai tratezi in ultima vreme?" Ma gandeam sa vezi ce polologhie incepe sa faca, de medicamente si pensii de ma sinucid pana la munca. Dar vine si raspunsul: "Cu niste tuica de pruna". Logic mi-au dat lacrimile si am ras ca un disperat trei statii, babutele s-au dus undeva prin spate si se uitau la mine de parca eram Satana. Aaaaa si mai am una chiar de astazi culmea, eram in metrou ma duceam spre Crangasi la birou, ma asez pe scaun langa doua persoane. Nu trec 5 minute si incepe tipa sa-l certe pe idiotul ala de ce mai sta cu nevasta sa :)). Aia erau amanti si se gasisera sa-si rezolve problemele in metrou, ne uitam toti la ei mai ceva ca la emisiunile alea regizate de la tv. Ala a inceput "sufletel", sa vezi ca o fi, ca o pati, eu zic aaaa e clar cine e cocosu, daca asta se eschiveaza asa.Stati linistiti ca nu s-au certat mult, doar de la Titan de unde m-am urcat eu si pana la Crangasi cand am coborat :((. Asa ce spuneam sa revenim, pentru numarul noua, simplu nu-ti place ceva nu manca, nu? Zic eu ca asa este normal :). Numarul zece nu se poate :( sunt infectat acum cu chestia asta " cum se fut aricii?", dar pana la urma ce treaba aveti cu ei sunt niste fiinte mici, treaba lor cum se ... va aia grija de curiosi.

Cautarile mai putin normale si perverse:

1. ce se intampla daca ma muscat de san
2. film sarutata si violata
3. google shaorma download
4. gasiti-mi mai multe cuvinte cu a manca
5. hai sa ne petrecem saptamana asta care vine impreuna, poate daca ne merge bine si totul e ok...ne vedem in continuare. si intre timp ne hotaram ..
6.mi-am pierdut telefonul in casa

1 Daca te-a muscat de san si nu s-a intamplat nimic, te-a muscat degeaba, nu de alta ti-a mai lasat si semn :((. 2. Pai ori era violata, ori sarutata ori filmata ca m-ai bagat in ceata. S-au este viol dala cand se intoarce victima si a doua zi??
3. Bai, sunteti incredibili ma zapaciti cu shaorma (am mancat una chiar in seara asta), acum vreti sa si downloadati de pe google?? 
4. Te rog cu astfel de solicitari sa mergi la Primarul Sect 5 el este cu, conjugarile si cu chestii dastea.
5. Nu stiu cine imi face invitatia asta daca este fata sau baiat :((. Da am pus de curiozitate toata fraza si sunt pe locul 2 pe prima pagina. Huaa google este un nenorocit vrea sa destrame familii. Nu ma intereseaza eu sunt un barbat insurat si serios. P.S daca ai intre 18-20 de ani esti bruneta, nu pui prea multe intrebari poti sa-mi lasi numarul tau de telefon si te sun cand doarme nevasta mea.
6 Asa si nu este casa ta sau ce?? Cum dracu l-ai pierdut in casa adica tu, nu esti in stare sa-ti gasesti telefonul in casa dar scrii pe google sa-l gaseasca el?? Bai WTF :((, da cat ai 750 de m2??


Top parteneri saptamana asta:

1.Blogatu - 8
2.Probiu - 7
3.Feel Free - 5

Sper ca v-a placut episodul din aceasta saptamana!
Va multumesc si va astept si vinerea viitoare la urmatorul episod : "Vinerea cuvinte cheie".

14 comentarii :

Unknown spunea...

Shaorma? google shaorma download asta e tare de tot :)

Pishky spunea...

tastatura face legea la tine pe blog :))!

Lavinnia spunea...

Cu lacrimi rad hahahahahah =)))))))

Narcis spunea...

@Andrei: asta nu este nimic daca te uiti si la celelalte episoade o sa ramai cu foarte multe semne de intrebare :)

Narcis spunea...

@Pishky: da se pare ca shaorma a fost detronata de tastatura :(

Narcis spunea...

@Lavinnia: asta este si scopul si sunt mult mai multe tampenii, nu stau sa explic la ele toata seara :))

Raoul spunea...

Inca ma minunez de ce cauta oamenii pe Google. Intrebare: cum fac sa downloadez si eu o shaorma de pe net ca nu m-as mai duce pana la fast food sa stau la coada? Merge pe torenti? Daca da, fiti buni si da-ti si mie un link:)

Narcis spunea...

@Raoul: asta a fost buna downloadeaza o shaorma ca sa nu mai stea la coada :)) chiar ca este o coada la shaorma de iti aduci aminte ce ai facut toata saptamana cand stai acolo :((

Ariel spunea...

E de-a dreptul fenomenal ce cuvinte cheie iti aduc vizitatori pe blog. :))
Bafta si pofta buna la shaorma cu de toate!

vienela spunea...

Mai lasa shaorma aia, ca te ingrasi. :-P
Si nu mai trage cu urechea la ce vorbesc toate babele in tramvai. :))
Unii sunt dereglati rau. Cum naiba sa cauti amanunte despre viata intima a aricilor? Maine te vor intreba despre purici. :))

Narcis spunea...

@Ariel: asa este si eu raman uimit de unele cuvinte, eu nu mananc shaorma cu de toate, fara castraveti si foarte putina varza :))

Narcis spunea...

@vienela: mananc doar una pe saptamana atat nu exagerez...

Cristian spunea...

Cred că am să fac mai multe articole cu shaorma, s-ar putea să-mi crească nr. de vizitatori ;)

Narcis spunea...

@Cristian: poti sa incerci :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live