vineri, 12 octombrie 2012

Romanii stau la coada, nici ei nu stiu pentru ce!!!

Statul la coada sport national!

Se pare ca nu putem sa scapam de anumite obiceiuri dobandire intr-o anumita perioada. Romanul sta la coada, nu conteaza ce se da, apa plata, sare, faina, coada sa fie. Vad aseara lansarea unui nou magazin in Timisoara, nu spun numele sa nu fac reclama.
Si normal s-a format ditamai codoiul de muritori, care asteptau sa se deschida mai degraba portile Raiului. Ii intreaba reportera de la ce ora au venit sa faca coada. Raspunsul de la 5:30 dimineata, unii dormeau si pe acolo, numai sa prinda ceva. Aici este partea interesanta, ii intreaba pe trei batranei pentru ce stau la coada. Raspunsul: "Nu  stim, sa vedem ce au acolo". Magazinul respectiv, tin sa precizez faptul ca nu a facut lansarea cu tamtam, gen avem super oferte la deschidere etc cum suntem obisnuiti. Dar romanul consecvent, sta la coada nu conteaza ce se da.
Se deschide magazinul imbranceala, bataie sa rupa usile. Dupa 10 min s-a calmat toata lumea nu erau multumiti de preturi.
Dar ii salut patriotic pentru faptul ca au onorat si Timisoara cu o noua coada, ca pe vremea raposatului cand era cu cartele.
Propun ca statul la coada, pentru ca suntem foarte buni sa devina sport national!

Bravo, nu ma dezamagiti niciodata!

9 comentarii :

Pishky spunea...

ca de obicei.. rad la tine pe blog :))

Narcis spunea...

@Pishky: sa vezi diseara :)

Roxana spunea...

Perfectă dreptate ai! Îţi susţin propunerea cu sportul naţional :))

Narcis spunea...

@Roxana: cand ii vad cum se aduna ma apuca groaza, sincer nici gratis daca imi dadea nu ma duceam la coada.

Roxana spunea...

Eu m-am săturat de cozi pe toată viaţa, că eu am prins o perioadă bună de comunism şi cozi la viaţa mea. Nici nu mai întrebai, pe vremea aia ce se dă - că indiferent ce se dădea tot în lipsă erai. Acum, însă, când sunt de toate, mi se pare că e penibil să te înghesui doar ca să bifezi încă un magazin pe care l-ai "inaugurat", cu atât mai mult cu cât nici nu s-au anunţat reduceri. Apropo de asta cu reducerile - mare nebunie şi în America, unde tot aşa se calcă oamenii în picioare să prindă produsul dorit la preţ redus. Prostie şi asta, doar că acolo, cum ziceam, reducerile sunt substanţiale şi-o fi avantajos, probabil, să te calci în picioare.

Narcis spunea...

@Roxana: si mie imi plac alea in america cel mai mult cand sunt reduceri la rochiile de mireasa si se pat pe ele :)). Adica vezi ca se bat pe rochiile alea care nu sunt la categoria lor ::) asta imi place cel mai mult cand o fata de 80 kg se bucura ca a luat o rochie pentru una de 60.

vienela spunea...

Eu am ramas traumatizata din copilarie, cand stateam zilnic la cateva cozi. Acum nu mai am deloc chef, indiferent ce se vinde. Daca sunt mai mult de 2 persoane in fata mea, renunt si cumpar din alta parte.

Narcis spunea...

@vienela: si eu am spus ca nu as sta la coada nici daca imi spune sigur ca o sa fie ceva gratis :)

Mucegai spunea...

Belicanie!

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live