marți, 2 octombrie 2012

Un campion, nu renunta niciodata la lupta!

Mircea Vrajitoru locul II

Acest articol il dedic din suflet lui Mircea Vrajitoru un campion. Un campion care dupa un teribil accident inca lupta sa iasa invingator din cursa pe care a inceput-o acum cateva zile. Nu il cunosc personal, nu imi plac nici motoarele, dar toate astea nu conteaza. M-a impresionat foarte mult povestea lui si am decis sa-i dedic macar un articol pe blog in semn de respect. Este considerat la ora actuala cel mai valoros motociclist roman, triplu campion european. Are 19 ani si la cate premii a castigat presupun ca adora atat competitia cat si motoarele.
In timpul cursei din Portugalia de la Portimao, a fost acrosat de un coleg si ulterior calcat involuntar de altul pe casca in timpul accidentului din inertie.
A fost dus de urgenta la spital datorita situatiei foarte grave s-a propus coma indusa. Ieri a fost scos din coma, dar din pacate s-a descoperit ca are apa la plamanii si situatiia lui nu este foarte buna.

Mircea Vrajitoru

Am preferat sa pun poze cu ele numai cu premiile castigate, pentru ca asa este si normal si o merita din plin. Un adevarat campion care reprezinta Romania. Sa nu renunti la lupta si sper sa poti sa citesti aceste randuri cand o sa fi sanatos.

Iti dedic acest articol cu drag si o rugaciune.





6 comentarii :

vienela spunea...

Foarte frumos gestul tau, cu adevarat impresionant. Nu a grsit persoana care a spus ca ai un suflet frumos. Sper sa se faca bine si sa citeasca articolul tau!

Narcis spunea...

@vienela: multumesc sper sa se faca bine. Am citit astazi o chestie despre el de am ramas fara cuvinte. Desi este din nou in coma si se presupune ca nu aude si simte nimic. Este ca un fel de somn pe care il induc ei. La auzul vocii tatalui sau i se schimba ritmul batailor de la inima :(. Eu cred ca aude, nu stiu daca isi da seama ce s-a intamplat, dar este minunat.

Adriana spunea...

Nici nu a fost nevoie sa citesc articolul pentru ca mi-a fost de ajuns sa citesc numele lui Mircea...
Cred ca toti care recunoastem valoarea lui ne rugam ca totul sa fie bine cu el...
Si il asteptam cu un comentariu aici :)

Narcis spunea...

@Adriana: Sa-l ajute Dumnezeu.

Natural spunea...

Doamne-ajuta sa revina cu succes la pasiunea lui. Am zis sa stie mai multi despre articolul tau, asa ca ai de la mine o nominalizare Blog & Roll, dar si o leapsa blogosferica.

Te bagi la leapsa sau la un comentariu?

Narcis spunea...

@Natural: multumesc foarte mult Daniel pentru apreciere si pentru reclama. Dar daca ma bag la amandoua ? :))

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live