joi, 11 octombrie 2012

Vecinul meu, se credea Schumacher in Dacia 1310!

Dacia 1310

Tot in ziua de 8.10.2012 inainte de evenimentul neplacut cu corectia, a mai avut loc un incident, nu o sa va vina sa credeti. Nu mi s-a mai intamplat de ceva timp sa am parte de atatea tampenii intr-o singura zi. Iata ce s-a intamplat!
Ajung acasa de la birou, ma apuc ca orice barbat obosit care vine de la munca sa fac curatenie. Afara se aude un motor chinuit cum este ambalat, nu-i dau importanta. Mai stau un pic incep sa se auda si scartaituri, frane, etc.
Ma duc la geam si am ramas fara cuvinte, unul cu Dacia 1310 vroia sa intre intr-un Bentley negru  care arata impecabil. Am  zis daca asta loveste Bentleyul plateste tot neamul lui pentru el. Dar taranul nu se opreste aici, soferul din Bentley incearca sa-l calmeze, el acceleareaza si se opreste la doar doua palme, mie mi s-a oprit inima-n gat.
Benley Continental

Ma gandeam asta cu Dacia ori a luat ceva la bord, ori este drogat la maxim. Ii face loc sa treaca, demareaza in tromba de parca era startul de la Grand Prix.
Ma inchin si imi vad de ale mele, nu dureaza 5 minute si se aud sirenele de la masinile (au venit 3) de politie printre blocuri.
Ii spun nievestei, doamne ce s-a mai intamplat si acum. Vad o multime de oameni fugind spre scara mea cu 6 garcea printre ei. Zic stai asa ca inseamna ca este interesant, nu dureaza 3 minute dupa ce intra in scara si ce credeti?? Il mai stiti pe taranul nervos? A lovit 2,3 masini cand a demarat, sunt sigur fara sa vrea si era sa dea  peste doi copilasi, dar i-a tras cineva in ultimul moment.
L-au luat baietii astia 6 in catuse si erau asa de fericiti, incat ai fi spus ca au eliminat drogurile din Romania, pai ala a fugit in casa, daca era sa fuga in alta parte il mai gaseati cand va aduceati aminte.
A doua zi Schumacher aka taranul nervos era in fata blocului, isi stergea febletea :), ma gandesc pe baietasul asta il incaltasera aia aseara :)). Da, dar ieri este ieri si azi este azi, ce sa facem asta este Romanica noastra.
Au avut si ei cu o seara in urma un moment de excitatie cand l-au prins, dar pacat ca a fost efemer.

14 comentarii :

vienela spunea...

Uite si aici o poveste asemanatoare, Narcis. http://vienela.ro/un-alt-accident/

Narcis spunea...

@vienela: multumesc pentru link :). Se pare ca nici lor nu are ce sa le faca politia :)

DoarBaiaMare spunea...

Mama ce oameni calca acest pamant...

Narcis spunea...

@Baia Mare: astia sunt cu astia mergem inainte, nu putem sa facem nimic din pacate ....

Madleene spunea...

Toate ca toate dar bine ca nu a lovit acei copii.Din pacate e plin de idioti cu carnet pe lume.Chiar astazi un sofer care nu stie ce e ala semafor aproape l-a luat in plin pe prietenul meu pe trecere iar apoi si-a continuat drumul fara nici un stres.

Pishky spunea...

Astea da sentatii tari in Bucuresti!

Narcis spunea...

@Madleene: Bine ai venit pe blogul meu in primul rand. Mie imi este frica sa trec si pe verde la semafor :). Astia nu respecta decat legea junglei nu si a circulatiei.

Narcis spunea...

@Pishky: da se intampla foarte multe aici si le trec pe toate pe blog sa va minunati si voi...

Roxana spunea...

Si pe mine ma mira cand vad cum merg in tromba, parca ar fi la raliu. Ieri seara a trecut unul tot asa, ]n mare viteza, mai sa intre in alte doua masini, a franat scartaind din roti, a coborat si s-a bucurat ca a ajuns cu bine, vorbea cu fiica sa (probabil) si cu alte doua persoane la care venisera. Sincer, eu am inteles bucuria omului - de mirare ca a ajuns cu bine la felul in care a condus, iar prietenii, foarte bucurosi sa-l vada probabil extrem de increzatori in stiinta lui de conducator sau in performantele Daciei, mie mi s-au parut foarte norocosi

Narcis spunea...

@Roxana: sunt foarte multi cretinoizi, nu-i jignesc este din familia lexicala umanoizi :). Care nu au treaba cu carnetul, dar niciuna macar. Mai mult periculosii astia mai au si masina, mai mult ei mai circula si pe strazile din Romanica. Eu ma intreb cine este mai cretinoid ala care a cerut carnetul sau cel care l-a dat?

Roxana spunea...

Eu cunosc pe cineva care a dat examen pentru carnet de 7 ori. Pica intotdeauna la partea practica, condusul. Pana la urma l-a luat. Dar si eu m-am intrebat, cum Doamne iarta-ma i-a dat carnetul? pentru că cea mai urata premisa de accident, cu persoana respectiva la volan, era s-o patesc. Noroc ca "cineva acolo sus mă iubeste" si ceilalti conducatori au fost extrem de buni si au reusit sa evite dezastrul posibil. A devenit insa o regula pentru mine sa nu ma urc cu ea in masina de atunci.

Narcis spunea...

@Roxana: pai cand nu poti sa-ti iei carnetul exista anumite "situatii" pe care poti sa le faci in favoarea ta. Daca vrei intradevar sa fi un pericol recunoscut pe strazi. Unii sufera dupa carnet, mie nu-mi place sa conduc, nu mi-a placut niciodata, nu este de mine.

Madleene spunea...

Multumesc Narcis!Imi place blogul tau,ma poti considera deja cititor fidel!

Narcis spunea...

@Madleene: ma bucur sa aud asta :)), te astept oricand :)

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

Arhiva blogului

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live