vineri, 29 martie 2013

Orange Romania se apuca sa cableze!

Asa cum spune si titlul din ce am inteles Orange, vrea sa intre pe piata de Telecomunicatii si ca funizor de televiziune. Si se apuca de cablat! Pe cine?
Orange Romania

Ma gandesc ce strategie poate sa adopte daca tinem cont ca ei vin foarte tarziu cu aceasta initiativa si putem sa spunem ca este a nspea spita de la roata ca optiune.
Ca sa ajungi langa cei mai mari trei competitori de pe piata respectiv Rcs-rds cu 3 mil de abonati, Romtelecom si Upc cu cate 1 milion de abonati, trebuie sa iesi pe piata cu niste oferte foarte bune. Ori, din ce experiente am avut pana acum cu Orange stiu ca ei sunt putin mai piperati la preturi.
Sanse proiectului nu prea-i dau sa fiu sincer. 
Ca si strategie de proiect, presupun ca o sa incerce initial sa-si acapareze clienti si pe acest segment din cei pe care deja ii detin pe nisa de mobil abnament si cartela.
Dar asta daca eu de exemplu sunt un client nemultumit de colaborarea lor pe partea de mobil, logic este sa nu mai accept si o alta colaborare cu ei (eu mentionez ca nu am niciun contract la orange).
O alta clasa de clienti pot sa ajunga de la celelalte trei mari companii de telecomunicatii mai sus mentionate. Fiind clientii nemultumiti de serviciile lor si astfel sa apeleze la varianta de Orange.
Repet nu cred ca o sa fie un succes cu acest proiect, dar vedem si in functie de cum isi construiesc campaniile de promovare si ofertele cu care vin pe piata.

As vrea sa stiu si parerile voastre referitor la acest subiect.

5 comentarii :

iDei spunea...

O sa aiba acelasi succes pe care il are telefonica mobila de la RDS... daca e gratuit e bine venit, daca trebuie sa dau bani, mai bine nu. Depinde de oferta si daca o sa transmita si online ... s-ar putea sa prinda pentru ca sunt multi care uita pe tablete sau telefoane.

Narcis spunea...

Da am observat si eu ca a crescut interesul pentru tablete si telefoanele inteligente in romania. Nu stiu inca ce oferte o sa fie vedem, dar raman tot sceptic privind succesul lor.

Adriana spunea...

Eu nu as renunta sub nici o forma la televiziunea locala prin cablu... de ce? Pentru ca nu ii cade semnalul la orice mica schimbare de vreme cum se intampla la dolce, digi etc...
Asa ca nu le dau mari sanse....

Fzones spunea...

Nici daca vin cu abonament de 7 lei / luna nu cred ca ar putea avea succes.

Service Laptop spunea...

Vor avea succes poate in nordul tarii,nu in orasele mari.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live