marți, 5 martie 2013

Romanii au talent din 01.03.2013

A fost o seara superba! O gramada de talente si-au facut prezenta la acest show. Sper ca la fiecare editie sa fie din ce in ce mai multi romani talentati.
Mihai Stefan, un imitator, a facut un super show, ridicand o sala intreaga in picioare. Toti au ras si s-au amuzat de momentul lui. Acesta este extraordinar. Dupa cum spune si Mihai Petre: "El nu imita persoane, el este!" Astept sa-l vad din nou si sunt sigur ca acesta a fost doar inceputul.
                                                                           Mihai Stefan

Un show incendiar a facut si Anca Negrau numita si "Shakira de Romania" asemanarea este izbitoare! Dupa ce ca femeia este foarte frumoasa, danseaza extraordinar si  are o voce de invidiat. Prin dansul ei sexy, l-a facut pe Mihai Petre sa se dezlantuie!
                                                                         Anca Negrau

Un moment frumos de interpretare l-a oferit Jean Claude ( nu va speriati ca nu este Van Damme!!! :)) Acesta a cantat melodia celebra a lui Adele-Rolling In the deep. A cantat foarte frumos si a trecut de preselectii cu trei de DA!
                                                                       Jean Claude

Cu toate ca nu sunt fanul muzicii de opera.Gabriela Artene a cantat "O mio babbino caro" surprinzand o sala intreaga si mai ales juriul cu vocea ei.
                                                                   Gabriela Artene        

Un moment de contorsionism incredibil l-a avut Darius Bulzan. Spunand ca vrea sa isi intreaca limitele acesta a reusit sa treaca in etapa urmatoare cu trei de da si cu o sala intreaga in picioare aplaudandu-l.Cred ca este unicul baiat care s-a prezentat la Romanii au talent cu acest talent. Mie mi se pare incredibil felul in care se indoaie.. si nu pocnesc oasele in el! Din pacate videoclipul nu a fost urcat pe Youtube .. asa ca nu puteti sa-l vizionati decat pe pagina oficiala Romanii Au Talent.

Aceste momente au fost cele care mi-au placut cel mai mult si sper ca si voua v-au placut. Ne vedem si saptamana viitoare la o noua editie marca Romanii au talent.

5 comentarii :

Narcis spunea...

Multumim pentru articol Bogdan, te astptam cu recenzia emisiunii si saptamana viitoare :)

carolina spunea...

doamna gabriela artene a cantat superb, jos palaria, ea chiar merita sa castige sau macar sa o ia cei de la opera, ar fi un castig pentru ei cu siguranta

Bogdan Pop spunea...

Carolina te contrazic putin ! Eu nu as vrea sa castige dinou un moment de muzica.Showl se numeste "Romanii au talent" nu Vocea Romaniei!As dori sa castige cineva talentat cu adevarat si special.

Pishky spunea...

deci ăsta chiar e un show ce merită văzut! Prin intermediul lui vedem și noi ce țară bogată în oameni valoroși avem :)

Bogdan Pop spunea...

Ai dreptate Pishky !

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live