duminică, 15 decembrie 2013

Cat de mult te ajuta o multifunctionala in 2013! (A)

Asta este tema pentru astazi, multifuncionala, rolul ei si beneficiile pe care ni le aduce. In primul rand este un mijloc de comunicare virtual si rapid. Imi aduc aminte cand scriam o scrisoare si asteptam raspunsul cate 3-4 zile, acum totul este in timp real, email, fax, etc.
Multifunctionala


Cu toate ca tendinta generala este sa fim protectori cu mediul inconjurator, folosirea unei imprimate ne  aduce si beneficii mai ales ca in marile companii sunt utilizate cel mai mult.
Daca nu stiati prima imprimanta laser a fost comeciarlizata la o scara foarte mare de catre firma Xerox prin anii 1970-1971, cand un cercetator pe numele lui Gary Starkweather a modificat un copiator cu scopul precis de a utiliza razele laser pentru a genera imagini. Cati dintre noi nu am utilizat macar o data o imprimanta? Cu toate ca consumul de hartie creste (si aici avem un minus la protejarea mediului) multifunctionalele din zilele noastre ne usureaza munca.

Le gasim peste tot in birouri, cabinete medicale, primarii etc. Achizitionarea unei multifunctionale se poate face direct la magazin, online si la online puteti sa cautati vanzare multifunctionale Bucuresti.
In magazinele online le poti gasi cu usurinta dupa preferinte si daca esti norocos poti sa nimeresti o multifunctionala la promotie.
Daca nu stiti exact de fel de model doriti sa achizitionati solicitati consultanta gratuita de la un profesionist pentru ca alegerea sa fie cea mai buna.
Nu conteaza pentru ce o folosesti munca ta de birou, sau poate pozele tale vechi de pe vremea cand te jucai cu lopatica in nisip au nevoie de culoare sau de un nou format, folosirea imprimantelor a devenit necesara.
Pot lua drept exemplu si locul meu de munca, unde folosim imprimanta foarte mult. Companii mari cu sedii in toate orasele si baze de date mari le folosesc foarte mult pentru a facilita relatia cu clientii lor, trimit contracte, facturi, sesizari.
Ca vrem sa fim protectorii mediului sau nu ramane un subiect de discutie pentru multi si aici ma refer la tonele de hartie consumata in urma utilizarii imprimantelor.
Cine stie unde ne va duce tehnologia in zilele noastre, cert este ca ne bucuram de facilitatile oferite care ne-au schimbat stilul de viata si nu in ultimul rand ne usureaza munca de zi cu zi.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live