sâmbătă, 28 decembrie 2013

Grand Entertaiment Baneasa!

La multi ani in primul rand si sarbatori fericite dragilor, nu ne-am mai auzit de ceva timp, dar au fost si sarbatorile si am avut si treaba.
Am participat saptamana trecuta la un concurs pe Facebook organizat de Grand Entertainmet la Baneasa Center, presupunea sa fi Game Tester, cititorii mai vechi stiu ca eu sunt un impatimit al jocurilor pe pc.
Grand Combo
Intrebarea era de ce vrei sa fi ales pentru concurs si am scris mesajul "Vreau sa ma joc mult si sa mananc burgeri multi (nu conteaza ordinea)", nu credeam ca o sa fiu ales. Peste 3-4 zile primesc un chestionar  de 7 intrebari si nu am raspuns corect la toate (mi-a aparut ceva de genul mai trebuie sa-ti imbunatatesti skilurile), si am crezut ca aia este si am iesit din concurs. 
Astazi primesc un telefon si ma anunta ca sunt marele castigator, intreb la ce ? Game Tester la orice: jocuri, biliard, bowling, restaurant si un card personalizat cu 200 ron adaugati in cont.
Grand Entertainment 
Am plecat sa ne bucuram de premiu, o ora la biliard si o fripturica  foarte buna la restaurant, nu am stat prea mult pentru ca eram si cu pitica dupa noi (ea nu lipseste de la astfel de evenimente).
Friptura din piept de pui
Multumesc pe aceasta cale Grand Entertainment urmeaza sa ne mai vedem...

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live