joi, 5 decembrie 2013

Ce stim despre toaletele ecologice? (A)

Am scris in articolul anterior despre reciclare, acum sa vorbim despre toaletele ecologice, sunt sigur ca ati vazut macar una prin Bucuresti.
Recunosc ca m-a cam blocat la inceput sistemul de intrare la cele cu fise :), asta este cu tehnologia asta pana iti dai seama cum merge faci pe tine.

Toalete ecologice Bucuresti


Toalete ecologice care reprezinta pasul spre viitor facut in evolutia tehnologica. Acestea protejeaza mediul si pot fi transportate si amplasate oriunde, indiferent de distanta pana la sursa de apa curenta si canalizare. Bazinele cu retentie pastreaza conditii igienice pentru sute de oameni zilnic, la preturi reduse. Deseurile biologice sunt distruse de solutia septica in cuva de retentie, care poate fi golita prin vidanjare pentru o noua folosire. Cuva este prevazuta cu coloana de aerisire pentru eliminarea noxelor si a gazelor urat mirositoare.
Sistemul in sine este extrem de folositor in cazul spatiilor destinate intrunirilor publice cu multi participanti (stadioane si arene sportive, targuri comerciale, intruniri politice, mitinguri, concerte in aer liber), in cazul spatiilor care sunt folosite temporar (campinguri turistice, tabere militare sau scolare, santiere de constructii, parcari, depozite, antrepozite), in cadrul spatiilor pe marginea autostrazilor, in cazul spatiilor de agrement, pentru constructiile din zone indepartate (gari, statii de transport in comun, unitati militare), si in cazul spatiilor industriale care nu beneficiaza de apa curenta si canalizare.
Cabinele sunt independente de retelele de apa curenta si canalizare. Sunt usor de amplasat si montat, fara sa fie nevoie de mijloace de ridicat speciale. In cazul cabinelor duble, acestea pot fi personalizate pe sexe. Unele modele sunt dotate si cu lavoar. Toaletele ecologice pe care le propunem sunt destinate cu precadere zonelor urbane cu densitate mare de persoane si trafic intens, pentru montare in spatii amenajate.
Gama de toalete ecologice cu sistem Autoclean, de autocuratare, este  special conceputa pentru adaptarea acestora la cele mai diferite planuri de constructii si sa poata inlocui cu succes toaletele traditionale. Unele dintre acestea sunt echipate cu chiuveta, distribuitor de sapun automat, oglinda, prosop, distribuitor de hartie igienica, cuier si cos de gunoi. O parte dintre aceste toalete pot fi folosite cu succes de persoanele cu dizabilitati.

Toaletele ecologice sunt un semn de civilizatie, se construiesc, se mentin si se dezafecteaza foarte rapid. Pe santier, in camping, in orice loc fara apa curenta si canalizare, aceste toalete ecologice reprezinta solutia cea mai comoda si cea mai ieftina. Preturile sunt variabile in functie de dotari.

1 comentarii :

Colectionarul spunea...

Cele verzi rotunde sunt intradevar lux,ca celelalte sunt oribile,parca esti intr-un bidon.

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live