vineri, 30 ianuarie 2015

Ce produse exotice ati mai incercat recent ?

Nu eram foarte interesat de astfel de produse, in general nu ma omor cu nucile, majoritatea fructelor etc. Mananc foarte putine fructe mai ales si am perioade nu stiu daca vi se intampla si voua lucrul asta, cand ai pofta sa mananci foarte multe fructe, dulciuri si nu te mai saturi.
Mergand de cateva week enduri la un supermarket am descoperit "Caju", am luat am gustat si mi-a placut foarte mult.

Caju
De atunci iau mereu, dar am si inceput sa caut sa vad ce este cu acest produs si la supermarket scria ca este nuca din india, pe internet scrie ca este un fruct din Brazilia.  Pe langa faptul ca au un gust foarte bun, m-am gandit sa vad daca au si proprietati medicinale. Am descoperit urmatorul lucru:

Cercetarile oamenilor de stiinta arata ca acidul oleic continut de alunele caju este de ajutor in prevenirea bolilor cardiovasculare, chiar si la persoanele cu diabet zaharat. Studii realizate cu pacienti suferinzi de diabet zaharat arată că grasimile mononesaturate pot ajuta la reducerea nivelului ridicat de trigliceride daca sunt asociate cu o dieta si o conduita alimentara corecta. Trigliceridele sunt o formă de grasimi din sânge asociate cu un risc crescut de boli de inima.

M-am gandit poate este cazul sa mai caut si alte produse pe internet, despre care eu inca nu am aflat si poate imi plac. Tinand cont ca vrem sa facem o excursie in Grecia, am zis sa caut deja pentru zona respectiva, magazin produse Grecia. Normal am intrat pe site-uri m-am uitat si simturile mi-au luat-o razna, nu stiam ca poti sa faci asemenea combinatii cu ciocolata si fructe.

Produse Grecia
Ce avem noi aici ? Numai bunatati pentru pofticosi. Diferite marimi si sortimete combinate in fel si chip sa satisfaca orice pretentios in ale dulciurilor.
Mi se pare destul de curioasa combinata asta de ciolocala si fructe si chiar o sa incerc sa vad cum este.
Daca descoperi un produs nou si nu esti sigur daca este benefic sau nu, cel ma bine va recomand inainte sa faceti ceva cercetari, gasiti cu siguranta informatii utile, care va ajuta sa luati o decizie buna atat pentru gust cat si pentru sanatate.

1 comentarii :

Matei spunea...

Iauzi. Sunt bune daca fac bine inimi

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live