vineri, 14 octombrie 2016

Merg pe mana mea sau accept un ajutor profesionist ?

Asta este o intrebare generala pe care adesea ne-o punem cand ne confruntam cu o situatie noua. Adica poti sa incerci sa mergi pe mana ta cum spune o vorba din popor, dar sa risti sa ai parte de un esec pe parcurs sau sa accepti un ajutor profesionist care sa-ti aduca rezultatul dorit.
Acestea sunt cele doua posibilitati, personal prefer intr-o situatie noua, mai ales daca este vorba si de investit capital sau de anumite sume de bani sa accept o consultata specializata in domeniul x sau y.
Pentru ca sa fim sinceri poate prima data incerci singur si o sa mearga, dar ulterior o sa ai parte de un esec si este posibil sa fie cu un efect iremediabil.
Ca si alte lucruri la care recunosc ca nu ma pricep sunt achizitiile publice.

Achizitii publice
Auzim peste tot firma x a castigat licitatia pentru nu stiu ce lucrare sau eveniment si tot asa. Dar, ce presupune in fond, cum ajungi sa castigi o licitatie ?
Esti o firma care vrea sa participe la licitatii pentru achizitii publice sfatul meu este sa accepti consultanta achizitii publice si sa mergi la sigur.
Sunt foarte multe dosare licitatii care au parte de o astfel de consultata pentru o rata de succes cat mai mare. Daca sunt mai multe firme care participa la o licitatie, zece nu au consultanta de specialitate si una are posibilitatea ca cea cu consultata sa castige licitatia este cat mai mare.
Daca o sa deschideti o pagina de google si scrieti acolo consultanta achizitii publice, o sa primiti un numar mare de rezultate, verificati cat mai multe informatii inainte sa alegeti o firma si solicitati si evaluari de la cei care au mai colaborat in trecut cu firmele respective. Sau puteti sa consultati o pagina de wikipedia specializata in achizitii publice si aflati mai multe informatii.
In final va mai propun macar sa incercati sa accesati o astfel de firma care sa va ofere consultanta cu achizitia, chiar daca nu alegeti sa mergeti pana la sfarsit cu semnarea unui contract de colaborare, tot o sa primiti sfaturi utile pe care ar fi bine sa le puneti si in practica pe viitor.



0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live