luni, 7 noiembrie 2016

Dulciurile din vis la tine la usa!

Ma declar vinovat sunt un gurmand si un pofticos incurabil. Imi plac, cam toate tipurile de dulciuri, daca mai adaugi si stil si rafinament la chestia asta m-ai castigat definitiv.
Era vorba asta cu : "Ce ai visat aseara faci ziua". Acum, cand tehnologia evolueaza si timpul este singurul impediment in calea ei, suntem constieti ca se poate concretiza aceasta vorba.
Comertul online castiga din ce in ce mai mult teren, motivele cum am mai spus principale sunt: timpul pe care il castigi si faptul ca economisesti energie. Asa suntem noi mai comozi si avem acum prin comertul online scuza perfecta sa ne mai stinga din vinovatia pe care o simtim cand nu mergem la cumparaturi.
Dulciuri de vis

Ai pofta de ceva bun ? Comanda online dulciuri si pana ajung poti deja sa-ti faci deja in minte un plan, cum urmeaza sa le devorezi. Asa cum spuneam si mai sus daca ai pus stil, eleganta si pasiune se vede, dar mai ales se si simte, papilele tale gustative iti vor fi recunoscatoare.
Oamenii se gandesc un dulce este tot un dulce, comanda prajituri le mananca si asta a fost. Nu, este chiar asa si aici avem totusi o arta conteaza si modul in care iti sunt servite prajiturile.
O sa va povestesc doua lucruri care pe mine m-au uitimit. Acum cativa ani am participat ca si invitat la o nunta, intamplarea a facut sa fim printre primele mese. Salonul era enorm, candelabre, covorul rosu, practic ca in povestile cu printese.
La scurt timp de cand am intrat noi apare o domnisoara care era bagata in masa, nu radeti, nu glumesc vorbesc serios, avea un echipament care ii permitea sa tina pe masa in care era ea bagata, pahare si prajituri totul arata minunat.
A doua chestie care m-a marcat pe mine pur si simplu si am ramas stuperfiat s-a intamplat acum doua sau trei luni cand navigam pe Youtube, am vazut un clip cu un tip care manca o gogoasa din aur. Am crezut initial ca ii spune asa doar datorita culorii aurii, dar bucatarul a explicat tot procesul in sine si era aur pur prelucrat intr-o anumita maniera prin care el sa poata sa fie prin foite foarte fine comestibil. Gogoasa de aur, nu costa nici mai mult nici mai putin decat 218$.
Concluzia este ca daca vrei si ai pofta de ceva dulce pretul pana la urma este doar un numar, pe care mintea refuza sa-l mai proceseze doar ca sa-ti satisfaci placerile.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live