sâmbătă, 1 iulie 2017

Cum alegem o husa de telefon foarte buna ?

Traim in era tehnologiei suntem dependenti de tehnologie si de tehnologizare continua. Cel mai folosit obiect care ne acapareaza majoritatea timpului si atentiei este telefon mobil. Megem pe strada ne uitam in telefon, mergem la o intalnire cu prietenii in oras stam toti pe telefon. Motivele sunt diferite din necesitate, astept o informatie, vreau sa nu pierd ceva nou de pe Facebook news si tot asa.
Am cumparat un telefon Huawei P9 Lite, acum o luna de zile nu este important furnizorul. Dar care a fost primul meu instinct cand l-am avut in mana? Nu sa verific aplicatiile, nu sa verific spatiul de stocare nici macar sa vad cat tine bateria care este una dintre problemele cele mai importante
Primul meu gand a fost cum pot sa protejez cat mai bine noua achizitie de fete sa nu pateasca ce au patit si predecesoarele.

Huawei P9 Lite


Am inceput sa caut pe internet pentru ca toti ne dorim sa economisim cat mai mult timp, de stat la cozi, de facut deplasari nedorite mai ales pe caldurile actuale.
Caut pe internet husa Huawei P9 Lite, gasesc diferite modele, culori cu Hello Kitty, nu era nimic ciudat daca luam un model de genul asta puteam sa dau oricand vina pe fete, problema ce fac cand sunt singur pe strada cu o husa de genul asta. Model cu cap de mort, scheleti si alte modele specifice laboratoarelor de anatomie.
Husa telefon Huawei P9 Lite

Sau pot sa-mi iau pur si simplu o husa de barosan, boss, sef model Gold, sa para ca am strans tot aurul din casa pe care apropo, nu il am si l-am topit special pentru aceasta husa de telefon.
Husa de tefelon este model Slim usoara care se potriveste perfect, oferind o protectie cat mai buna si o siguranta cat mai mare in manevrarea telefonului. A venit husa comandata, am montat-o foarte usor, un proces care a durat 2 minute m-a scutit de eventuale neplaceri pe viitor.
Pe langa husa de telefon, am mai achizitionat si o folie protectoare din sticla sa fiu sigur ca nu se sparg telefoanele cand vine Pastele si astea mici se gandesc in loc de oua sa foloseasca telefoanele, acum va povestesc un eveniment de genul asta care deja s-a petrecut.
Telefoanele in cauza erau doua LG G4 ne-a durut sufletul si pe mine si pe sotia mea cand ne-au spart si foliile si colturile telefoanelor.
De la aceste evenimente unde te fac fetele sa versi lacrimi mai ceva ca la telenovelele spaniole, m-am invatat minte si la fiecare telefon, tableta tot ce tine de device-uri mobile incep sa le protejez din prima secunda.
Practic tu investesti din buzunarul tau intr-un proiect in cazul acesta sa-ti protejezi telefonul dar si buzunarul de eventualele neplaceri cum ar fi spargerea ecranului.
Investesti putin ca sa nu cheltuiesti mai mult in viitor, cred ca este o afacere foarte buna.

In final dragilor, va recomand cu caldura sa va protejati mai ales daca aveti un copil telefoanele atat cu husa cat si cu folii protectoare.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live