marți, 11 iulie 2017

Inchiriere Imprimanta vs Xeroxul traditional de la magazin!

Toata lumea are nevoie la un moment dat de o imprimanta, dar sunt si cazuri cand ai nevoie mai des decat in mod normal de una.
S-a intamplat acum o luna - doua sa am nevoie de acte, multe acte ca sa ne intelegem nu cateva voi, multe si unele trebuiau sa fie si recorectate mai taiam mai adaugam si tot asa.
Mai exact in perioada cand a trebuit sa-mi deschid firma, pentru ca erau necesare tot felul de cereri si de acte si de copii faceam doua sau chiar trei drumuri pe zi la xeroxul din colt.
Inchirieri Multifunctionale

Am cheltuit foarte multi bani si am stat si ma gandeam, daca doar de la mine care sunt o singura persoana au reusit cei de la magazinul cu xerox-ul sa ia atatia bani, oare cati bani produce un business de genul asta ?
M-am hotarat in loc sa mai dau atatia bani si sa fac si drumurile astea de nu stiu cate ori pe zi mai ales ca este foarte cald afara si eu nu suport caldura sa fac ceva in privinta asta.
Am deschis pagina de Google si am cautat inchirieri multifunctionale, pentru o firma foarte mica asta este solutia perfecta pentru mine sa ma scuteasca de drumuri si de 100 de proceduri.
Preturile sunt foarte accesibile pentru o inchiriere o ai la dispozitie la orice ora, nu stai la coada, poti sa o folosesti cat doresti si nu mai trebuie sa-ti calculezi foile folosite ca apoi sa te gandesti oare cat o sa ma coste ?
In portofoliu lor de echipamente, exista cam toate brandurile cunoscute, inclusiv optiunea unor multifunctionale reconditionate si garantate, care ar putea fi o solutie buna in raportul dintre cost si calitate. Respectarea kiturilor de functionare va asigura o functionare optima, indiferent de clasa si tipul de multifunctionale pentru care ati optat.
Pentru ca eu am gasit aceasta solutie utila m-am gandit sa va recomand si voua. Intre timp am achizitionat o imrpimanta micuta cu scaner si sunt foarte multumit.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live