marți, 27 februarie 2018

Credit de nevoi personale simplu si sigur

Astazi  vreau sa vorbim despre rutina si stres. Avem aproximativ acelasi program in fiecare zi in care facem aproximativ aceleasi lucruri, totul te face sa te simti de parca esti pe pilot automat. In jurul tau lumea alearga sau este cu ochii in telefoane in metrou nu mai vorbeste nimeni cu nimeni, toti sunt conectati la realitatea virtuala atat de atragatoare care parca isi face update la secunda si te desprinde tot mai mult de realitatea ta. Cand iti doresti sa-ti cumperi ceva nou realizezi ca nu iti ajung banii sau ca ii ai deja "impartiti" pentru diferite cheltuieli, rata la banca, la masina, cumparaturile saptamanale, haine noi, alte cheltuieli si tot asa.
Ce solutie aplici in acest caz cand ai nevoie de bani rapid, raspunsul credit nevoi personale este simplu si rapid

Credit nevoi personale

Elimina monotonia si rutina scapa de tot ce tine de "iar", "din nou" fa ceva ce iti doresti si nu ai avut posibilitatea pana acum din motive financiare.
Tinem o evidenta a taskurilor pe care trebuie sa le indeplinim la munca, dar uitam sa profitam de noi din cand in cand si sa ne rasfatam cu ceva care meritam din plin. Distractie,voie buna, aventura si multe altele, da un univers cu totul paralel fata de ceea ce facem zilnic.
Trebuie sa te detasezi de cotidian si sa explorezi mai mult dorintele tale. Zicem ca lasam problemele mereu la birou, dar vorbim despre ele cu partenerii nostri acasa sau deja de pe drum la telefon sa le explicam ce probleme noi au aparut.
Explorati latura de aventurieri mergeti in excursii neprogramate sunt atatea oferte cu city break de la Venetia pana la Paris. Apropo de Paris, sunt de cateva zile aici in acest frumos oras al iubirii si romantismului, intre timp am descoperit cateva chestii noi. Ei pot sa lucreze doar 85% din program insemnand ca au mereu Miercurea libera si la scoala este acelasi lucru se face scoala doar Luni, Marti, Joi si Vineri. Nu se mai streseaza nimeni de nu stiu ce rezultate pe care nu ai reusit sa le indeplinesti. Ii vezi pe toti pe strada zambind privind in sus, au si ei telefoane :), dar probabil le folosesc in alte momente. In locatiil de socializare baruri, cofetarii nimeni nu sta pe telefon, ciudat nu?

Hai sa iesim din comun spre necunoscut mergeti explorati, traiti intens momente chiar si de o secunda, profitati de viata macar 3 zile cum profita ea mereu de voi.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live