miercuri, 15 noiembrie 2017

Black Friday 2017, cand ai multe planuri si putini bani!

Black Friday, a revenit ca in fiecare an cu oferte din ce in ce mai interesante si mai atractive, cat sa te faca practic sa cumperi produse cat pentru inca o casa. Si cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, nu ies banutii la numaratoare.
Comanzi mult, poate iti trebuie si aia si aia si te trezesti ca ai cosul virtual "plin" de produse pe care s-ar putea sa nu le folosesti, dar nu se stie niciodata.

Credit personal

Anumite magazine online si-au anuntat deja planurile pentru Black Friday 2017 Romania, cateva dintre acestea au fost precum:

- urmeaza sa avem la lansare si produse cu valoarea 1 Ron
- ne propunem sa livram 67% din comenzi in primele 3 zile, restul urmand sa fie livrat pana pe 29 Noiembrie, putem sa acoperim un volum de peste 100.000 de comenzi.

Pai, cum sa nu prinzi curaj cu oferte de genul asta si sa-ti vina tot felul de idei sa comanzi, de nu mai stii pe unde ai pus butonul de oprire ?
Te pregatesti temeinic iti faci temele de acasa, scoti si faci faimoasa lista, sa te limitezi exact la ce scrie pe lista respectiva, nimic mai mult. Imi aduc aminte era o reclama cu o tipa in masina care isi repeta singura ca trebuie sa cumpere doar doua chestii de la mall nimic mai mult. Normal, s-a intors la masina plina de cumparaturi, dar fara cele doua lucruri pe care le repetase atata timp. Exact asa suntem si noi in cazul acesta.
Faci lista verifici preturi, intri pe tot felul de site-uri unde au informatii actualizate despre Black Friday 2017, cauti comparatori de preturi sa vezi unde este mai ieftin. Zis si facut, dar ca in fiecare an cand incepem startul cel mare pe 17 Noiembrie, stiu deja fiind Stan patitul, ca nu o sa respectam lista si o sa cumparam si daia si daia, de toate pentru toti.
Ca atare ce poti sa faci ? Tu ti-ai stabilit un buget fix pe care vrei sa-l cheltui dar in acelasi timp stii ca o sa fie tentatia foarte mare.
Asa ca m-am pregatit in acest an sa comand putin peste, iar pentru restul comenzilor care imi depasesc bugetul vreau sa iau un credit rapid. Nu stiu pe ce perioada, nu vreau sa ma complic nici sa fie o suma foarte mare sunt si pe langa in domeniul asta. Noroc, ca in ziua de astazi exista aceasta minunata inovatie, sa ajute persoane ca mine numit, calculator credite si de aici poti sa-ti faci orice tip de calcul linistit pe ce perioada vrei si pe ce suma vrei.

Ca atare, imi continui linistit planurile si maresc lista de cumparaturi.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live