vineri, 26 iulie 2019

Petrecerile cu animatori de la Paradisul Personajelor - efectele rasului asupra copilului tau (A)


Orice proaspat parinte va invata imediat ca responsabilitatea sa primordiala este de a asigura copilului o dezvoltare propice pentru sanatate. Nu doar hrana, igiena, mediul in care va trai, ci si cum isi va petrece acesta timpul liber va avea impact asupra dezvoltarii sale.
Fara doar si poate o necesitate si o prioritate este de a le oferi copiilor portia de ras necesara zilnic pentru sustinerea unui sistem nervos sanatos, pentru a privi viata dintr-o perspectiva mereu pozitiva. Adevaratele manifestari ale acestora le vei observa dupa primele luni, respectiv cand incep sa creasca si sa se dezvolte si intelectual.
O influenta pozitiva in acest sens o vor avea petrecerile cu animatori, respectiv cele cu ursitoare, de care nu ar trebui sa iti privezi copii. Sunt de altfel un trend care prinde tot mai mult contur. E la moda ca de ziua copilului tau sa organizezi o petrecere de acest fel, de la care sa nu lipseasca animatorii.

Petreceri cu animatori


Paradisul Personajelor reprezinta un reper pentru parintii din Bucuresti, fiind o echipa dinamica, tanara si pasionata de ceea ce face. Specialistii te pun in tema legat de impactul pe care astfel de petreceri il au asupra psihicului celor mici, legat de efectele benefice ale rasului.

Portia de ras asigurata copilului tau - cheia pentru o sanatate optima


Iata care sunt cateva dintre aspectele care te vor pune pe ganduri in ceea ce priveste importanta rasului asupra copilului tau. Cu atat mai mult ar trebui sa citesti cu cat esti tipul de parinte care este mai mereu sanatos, prea rareori zambitor in preajma micutilor. 

  •     Il ajuta sa se relaxeze intr-un mod inedit, efectele resimtindu-se la nivelul intregului corp. Atat   muschii vor fi inundati de relaxarea, cat si starea de stres, de neliniste va fi estompata.
  •    Favorizeaza eliberarea endorfinelor, cele recunoscute pentru starea de bine pe care o induc, pentru   calmarea care o induce la nivelul corpului, mai ales cand acesta experimenteaza dureri.
  •     Rasul are beneficii si asupra sistemului sanguin, in sensul ca imbunatateste functionarea vaselor de   sange, stimuland totodata si fluxul acestuia.
  •    Creste totodata si nivelul de imunitate, capacitatea corpului de a se lupta cu microbi, bacterii si infectii diverse.
  •    Se mentine sanatos psihologic, dar si privind dezvoltarea mentala.
  •    Rasul are efect antidepresiv.
  •    Ajuta la stimularea optimismului celor mici, mai ales a celor mai timizi sau retrasi.


Prin ras copilul devine mai deschis si in ceea ce priveste socializarea, isi va face mai usor prieteni. Este un aspect foarte important, de care se preocupa cei care observa tendinta copiilor de a se da deoparte. Petrecerile cu personaje ii pot ajuta sa treaca peste astfel de temeri. Intreaga stare de spirit a copiilor va beneficia pe urma unei petreceri reusite.

Iata de ce astfel de evenimente sunt o necesitate in viata copilului tau, cum pot petrecerile cu animatori sa le ofere beneficii pe toate planurile. Descopera serviciile pe care ti le pune la dispozitie Paradisul Personajelor si bucura-te de cresterea armonioasa a copilului tau. 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live