vineri, 26 iulie 2019

De ce este indicat sa apelezi la o firma de servicii funerare ce se va ocupa de toate demersurile? (A)


Un deces in familie este o lovitura grea pentru fiecare dintre noi. Nu putem concepe faptul ca persoana cu care ne petreceam o parte din timp nu va mai fi printre noi. Avand in vedere socul de care ai parte la auzirea unei asemenea vesti, organizarea inmormantarii va fi un lucru extrem de greu.
Tot ce iti doresti in acele momente este sa petreci cat mai mult timp cu persoana ce ti-a fost soara, frate, mama, bunica sau cunostinta. Organizarea demersurilor ce tin de inmormantare dupa cum prevede legea dar si obiceiurile religioase va fi, cu siguranta, lucrul pentru care nu vei avea starea necesara sa te ocupi.
Pentru a-ti lua aceasta povara de pe umeri, ti recomanand sa apelezi la o firma de servicii funerare, iar recomandarea mea este Rarox. Daca apelezi la serviciile oferite de Rarox, vei benficia de ajutor specializat la orice ora din zi si din noapte. Firma iti pune la dispozitie o gama vasta de servicii funerare, incepand de la pachete funerare diverse si pana la sicrie, transport, aranjamente florare, coroane si jerbe, dar si accesoriile necesare.


Sprijin total oferit de colectivul firmei

Totodata, in cazul in care nu stii ce sa alegi, echipa iti sta la dispozitie cu consultanta gratuita privind alegerea sicriului, dar si pentru alegerea accesoriilor funerare diverse, a florilor, precum si a tipului de transport.
Pentru ca traditia ortodoxa prevede organizarea unui praznic la 40 de zile de la inmormantare, echipa se poate ocupa si de organizarea acestuia. Totul se desfasoara cu cea mai mare atentie asupra cerintelor pe care tu le impui, iar in situatii neprevazute acestia intervin cu solutii profesionale.
Avand in vedere ca o alta problema este timpul pe care trebuie sa il pierzi pentru eliberarea diverselor acte, acest lucru te poate obosi complet. Apeleaza la serviciile funerare de la Rarox, iar acestia se vor ocupa atat de eliberarea certificatului de deces, a adeverintei de inhumate, dar si de autorizatia Sanepid. Acestia ofera si alte servicii funerare precum:

·         Imbalsamarea defunctului - efectuata de catre personalul calificat
·      Toaletare  - pregatirea decedatului pentru parcurgerea ultimului drum lung de catre personalul cu     experienta in domeniu. Indicata mai ales in cazul in care persoana a avut o moarte violenta.
·         Obtinerea ajutorului de inmormantare
·         Fotoceramica- alb-negru sau color pentru mormant
·         Cosul pentru biserica
·       Incinerare - se primeste asistenta din parte echipei in ceea ce priveste continutul dosarului necesar     pentru aprobare

Daca defunctul era pensionar/a, pe baza tabloului de pensie, poti opta pentru un pachet funerar gratuit. Pachetele de care poti benefica prin intermediul cuponului de pensii au la baza aceleasi caracteristici ca orice alt pachet funerar pe care l-ai putea alege. Sicriul este complet echipat, se realizeaza transportul acestuia la domiciului insotit de crucea de lemn inscriptionat - aceastea sunt doar cateva dintre multitudinea de serviciile de care beneficiezi.
Apeleaza cu incredere la o firma de servicii funerare in astfel de momente triste, iar daca ai nevoie de alte detalii ce vin in completarea celor enuntate, acceseaza https://funerarenonstop-bucuresti.ro/.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live