joi, 31 octombrie 2019

Ce trebuie de stiut despre extensiile de par - cum se aleg in functie de forma fetei (A)


Pentru ca trasaturile chipului tau sa iasa in evidenta ai nevoie de alegeri potrivite in ceea ce priveste coafurile. Mai ales cand doresti sa optezi pentru o tunsoare noua, o decizie radicala de acest gen trebuie  bine cantarita incat sa ti se potriveasca cu forma fetei. Iti prezentam astazi cateva repere despre diversele tipuri de forma a fetei impreuna cu cateva sfaturi despre coafuri potrivite pe care le poti realiza rapid, cu ajutorul extensiilor de par de la Belher.

Pentru cele cu fata ovala

Se spune ca aceasta este forma ideala, pentru ca orice tip de tunsoare se potriveste unor astfel de femei. Pot purta parul scurt, lung, ondulat sau drept. Ai asadar mana libera sa incerci parul lung si ondulat lasat pe spate sau parul strans in coada.




Pentru parul foarte rar sunt recomandate extensiile de par cusute de la Belher sau cele cu nano sau micro ring. Pentru varietatea de schimbari de look pe care le poti incerca mizeaza pe aplicare extensii clip on. Acestea nu au nevoie de ajutor de specialitate pentru montare/demontare.
                                                                        
                                                                        Pentru femei cu fata rotunda 

Intr-un astfel de caz este nevoie de o abordare favorabila care sa alungeasca fata si sa minimizeze volumul. Spre exemplu, o tunsoare franjurata in jurul obrajilor, cu lungimea parului peste linia barbiei. Asadar sunt de evitat tunsori scurte, bob.




O sugestie este de a opta pentru breton, extensii de acest gen cu calota le vei gasi si la Belher. Acesta trebuie sa fie pieptanat intr-o parte. Evita buclele, dar opteaza pentru par lung si drept. Poti alege extensii clip on, cele tape on daca iti doresti un efect de mai lunga durata.  

Forma de inima



Da, exista si se refera la forma fetei cu barbie ascutita. Desigur ca in acest caz aceasta linie trebuie usor mascata. Scoate in evidenta ochii, pometii. Hairstilistii recomanda sa eviti bretonul scurt sau cel drept, in schimb daca ti-l doresti acesta ar fi bine sa fie pe o parte.



Parul lung este de preferat, iar in acest sens te poti bucura de gama de extensii par natural clip on, tape on, cusute, cele cu cheratina sau cu nano sau micro ring de la Belher. Acestea sunt variante de extensii de par extra volum, iar dupa caz poti alege ce ti se potriveste – dublu sau triplu volum poate fi de ajuns. In fond tu ai nevoie de lungime la par in mod principal.
Extensiile de par de la Belher pot avea lungime de 45 cm, 55 si pana la 6o cm. 


Fata patrata



In acest caz trebuie mascata partea de jos, a maxilarului, o linie puternic accentuata ce inaspreste trasaturile. Spre exemplu, parul ondulat este o idee buna, de preferat suvite lejere. Evita bretonul, dar pune in valoare parul, volumul acestuia si lungimea de ce nu.
Pentru coafuri diverse pe care vei dori sa le incerci, pentru efectul de alungire poti miza chiar si pe o tresa de par. Daca iti doresti extensii ondulate trebuie sa stii ca acestea sunt fix astfel disponibile la Belher. Afla mai multe informatii din cadrul paginii oficiale.




Nu uita ca magazinul online are avantaje de asemenea, cum ar fi livrarea rapida. Daca iti doresti sa incerci extensiile sau cauti un specialist care sa te ghideze, in functie de forma fetei sa iti recomande tipuri de coafuri realizate cu extensiile de par Belher dispune si de beauty bar. Date de contact le vei gasi in cadrul paginii belher.ro.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Scrie ce parere ai dar cu bun simt! Daca iti place subiectul, da si un Like, nu te costa nimic si recomanda blogul :).

Recomandari:

 
Copyright (c) 2016 Bucuresti Live